Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 96.783 | 2,693 | 36,00 | 36,10 | 0,28% |
Roki:
”
fond300: ” Ma kakva borba! To smo već vidjeli ovdje 100 puta! Ide ovo još dolje! danas ak se zaustavi na 320 to je uspjeh! pozdrav ”
Ja pak mislim da se odigrava velika borba. 8 mil. prometa, a cijena ista. Sutra ode gore. Načuh od malo jačih igrača. Samo se nadam da je upravu.
”
Ma kakva borba?! Nevera je na moru (ja sam ipak iz Rijeke pa mi je to poznato), mali misle da se brod topi (opasno se nagnuo). Namilice skaču u more, a svoj vrijedan teret ostavljaju na brodu (prodaju ga nama putnicima i kapetanu i posadi (fondovima) po bilo kojoj cijeni) sretni da su izvukli živu glavu. I kada se dočepaju obale nevera će stati, a brod nastaviti mirno ploviti sa zadovoljnim putnicima, a pogotovo posadom. I više neće ploviti na nijednom brodu (i to je dobro), ali s druge strane da nije bilo takvih putnika nebi bilo niti rasprodaje prtljage.
Uh, baš sam ponosan, trebao sam se baviti pjesništvom a ne ekonomijom.
E da znaš da imaš pravo biti ponosan, ovako lijepe proze ne pročitah nigdje na prvih 1200 ovog foruma. Konačno nešto zabavno umjeto dosadnih K/P i kukanja. [smiley2]
Samo drmaj dalje riječanin!
Izgleda da ipak nastupa smirenje. [smiley8]
Evo iz priloga je vidljivo da imamo trenutno 644 naloga na prodaji.
Koliko pratim do sada je bilo stalno 1000 nalog na prodaji.
Ja sam dokupio u petak po 346. prosjek mi je 320 kn.
[smiley4]
Samo 98 naloga na kupnji??
Može netko nabrzinu prokomentirat ovaj attachment.
strani fondovi su dobili više od domaćih a zauzvrat se ponašaju kao satelit naših igrača a mali nadoknađuju razliku
Jedno mi nije jasno pa molim nekoga da mi objasni: Gledam kako se gomila kupnja od nekoliko tisuća komada koji sve idu jedan za drugim uvijek povećavajući cijenu za malo, a onda u jednom trenutku sve to nestane i imamo na kupnji par stotina i cijena se strmoglavi?
Roki:
”
fond300: ” Ma kakva borba! To smo već vidjeli ovdje 100 puta! Ide ovo još dolje! danas ak se zaustavi na 320 to je uspjeh! pozdrav ”
Ja pak mislim da se odigrava velika borba. 8 mil. prometa, a cijena ista. Sutra ode gore. Načuh od malo jačih igrača. Samo se nadam da je upravu.
”
Ma kakva borba?! Nevera je na moru (ja sam ipak iz Rijeke pa mi je to poznato), mali misle da se brod topi (opasno se nagnuo). Namilice skaču u more, a svoj vrijedan teret ostavljaju na brodu (prodaju ga nama putnicima i kapetanu i posadi (fondovima) po bilo kojoj cijeni) sretni da su izvukli živu glavu. I kada se dočepaju obale nevera će stati, a brod nastaviti mirno ploviti sa zadovoljnim putnicima, a pogotovo posadom. I više neće ploviti na nijednom brodu (i to je dobro), ali s druge strane da nije bilo takvih putnika nebi bilo niti rasprodaje prtljage.
Uh, baš sam ponosan, trebao sam se baviti pjesništvom a ne ekonomijom.
Za pjesništvo 5, ali ipk borbom smatram održavanje cijene uz promet od 12 mil. Predaja je bila prijašnjih dana, a danas je BORBA.
Neka, neka, ipak se ovo stabiliziralo tu gdje je, za razliku od skoro svega drugog…
TRANSAKCIJE:
485713 11:28:31 329,00 2.796 919.884,00
485710 11:28:29 329,01 2.000 658.020,00
Jel ovo znak za duplji ponor??
Jedno mi nije jasno pa molim nekoga da mi objasni: Gledam kako se gomila kupnja od nekoliko tisuća komada koji sve idu jedan za drugim uvijek povećavajući cijenu za malo, a onda u jednom trenutku sve to nestane i imamo na kupnji par stotina i cijena se strmoglavi?
Pa to bi barem trebalo biti lako objašnjivo. Skupljaju se nalozi za kupnju i onda u jednom trenutku uleti broker sa nalozima od pedesetak ovčica i postriže ih u jednom koraku (i tako poklopi te naloge). I tako svako toliko, evo samo u sat i pol 15mil kuna prometa, s tim da bi rekao da su to danas sve mali, ne vidim manipulacije od strane fondova na prodajnoj strani. Iako, i ovom PBZpoluinvestoru nije uvijek za vjerovati. [smiley2]
kada pogledam ostale dionice na tržištu kapitala,presretan sam što mi je većina novca u HT-u jer se dosta dobro drži na razinama od 329-330 knj