Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 82.517 | 2,144 | 38,50 | 38,80 | 0,00% |
mreich: ” A vi prodavajte i dalje. Čini mi se da je tema na dnevniku bila “kataklizma tržišta”. Izgleda da gadni igrači ponovo igraju svoju igru. Sada su već i pohlepni jer izgleda da im je uletilo premalo dionica pa pojačavaju paniku. Zato – povucite naloge s prodaje (šortanje se ne isplati). ” ma nek prodaju i nek šortaju ako ne prodaju sad kome ćemo mi prodat dogodine
Nisam nesto iskusan u svemu ovome ali mislim da DT ima neki lock up do 5 mjeseca pa se mozda i oni zele ukljucit u kupovinu
Kupnja prodaja
331,00 120 325,00 323
330,00 31 326,00 126
329,32 100 328,00 189
329,00 108 329,00 93
328,52 1000 329,52 22
[color=blue][/color]LJUDI KO IMA OČI NEKA GLEDA
PS.: ovako je svaki dan od 05.10 a onda se pitaju zašto pada a novopečeni mudraci iznose “SUPER NEČUVENE TEZE”
Kupnja ————— prodaja
331,00 120 — — ——– 325,00 323
330,00 31 — ———— 326,00 126
329,32 100 — ———– 328,00 189
329,00 108 — ——– — 329,00 93
328,52 1000 — — ———- — 329,52 22
[color=blue][/color]LJUDI KO IMA OČI NEKA GLEDA
PS.: ovako je svaki dan od 05.10 a onda se pitaju zašto pada a novopečeni mudraci iznose “SUPER NEČUVENE TEZE”
mreich:
”
A vi prodavajte i dalje.
Čini mi se da je tema na dnevniku bila “kataklizma tržišta”.
Izgleda da gadni igrači ponovo igraju svoju igru. Sada su već i pohlepni jer izgleda da im je uletilo premalo dionica pa pojačavaju paniku.
Zato – povucite naloge s prodaje (šortanje se ne isplati).
”
Kakva prodaja …totalno sam bankrotirao sa HT …kupuj pa dokupljuj pa opet dokupi i opet dokupi i evo ti ga rezultat. Zadnjih dana svaki put kad kupim HT donica ode dolje 10kn……šta više napisati…di je kraj…
Već sebližim nuli …..
He he, ja sam već neko vrijeme ispod nule, al se ne brinem, nego sam nabavio još casha pa da vidimo čija majka crnu vunu prede. 🙂
Ma ne brinite se uopće, ova korekcija je bogomdana, sve će to doć na svoje, samo kupujte dok je još na sniženju. 🙂
Danas bi bio uspjeh jedno 25-30 milijuna kuna prometa s ovom dionicom.Što veći odlazak građana iz ove dionice!
sad 335 kupnja a prodaja 333 a danas će opet prodavat ispod 330 i kukat kako pada
inquirer:
”
Ovo je prćija kakve još nismo vidjeli.
Skrbnički Pbz je prodavao (red. br. 5), vjerojatno u petak. To je bio okidač koji je povukao male za sobom. Rezultat je panika, pad cijene i dnevni promet od preko 50k dionica.
”
Što ne kažu u dnevniku da i fondovi prodaju i da varaju ljude.Lopovi.
Koji red br. 5? Ja ne vidim da je ijedan fond prodavao, odn. svaki dan su završavali u plusu ili barem na nuli.
Inače, ne vidim kako bi to fondovi varali ljude, svako od nas (pa i fondovi) ima pravo kupovat prodavat kad god mu to više odgovara. Najbolje je Petrov u jednom članku na business.hr to predstavio činjenicom da u situaciji kada ima pun onih koji žele prodati (što je slučaj) oni koji kupuju određuju cijenu i to se upravo događa.
S druge strane, svi oni koji vjeruju u HT, imaju priliku dokupiti po jednakim niskim cijenama, dakle, što čekate?
Oni koji će popušiti su mali špekulanti, ali to se na burzi događa svaki dan, zar ne?
Ne kužim zašto ovaj AZ (jel to zagrebačka banka) OMF nije ništa kupio od izvješća ako se ne varam. Također CO OMF u posljednja 3 dana od kad su cijene najniže od izlaska na tržišze nisu ništa kupili.
Može netko pojasniti?
Po meni dva su moguća objašnjenja:
a) ostali su bez casha
b) nakon što su vidjeli da cijena pada (ili učestvovali u istoj raboti), čekaju dno da nastave kupovinu
Teoretski i:
c) ne treba im više ili ne žele veći udio HT-R-A u portfolio
Ali jednostavno NE želim vjerovati u ovu zadnju soluciju, pa nisu ludi?! [smiley2]
Danas bi bio uspjeh jedno 25-30 milijuna kuna prometa s ovom dionicom.Što veći odlazak građana iz ove dionice!
žao mi je tih ljudi uvjek njima deblji kraj. a uvjek oni vade zemlju iz s..nja. uvjek igraju fer i korektno bez utaje poreza, bez njuškanja po rupama u zakonu. a država sustav gradi kontra njih jedući njihov kruh. to je nehumano i destruktivno motiviranje to je zločin i rezanje grane na kojoj se sjedi!!!!!