Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
A vi prodavajte i dalje. Čini mi se da je tema na dnevniku bila “kataklizma tržišta”. Izgleda da gadni igrači ponovo igraju svoju igru. Sada su već i pohlepni jer izgleda da im je uletilo premalo dionica pa pojačavaju paniku. Zato – povucite naloge s prodaje (šortanje se ne isplati).
Nešto se događa al meni još uvijek nije jasno što. Igrači pod pbz skrbničkim imaju 3 milje komada i onda se ovak zaj….. sa rušenjem cijene sa 10k. Sve govori u prilog tome da žele kupiti još, al ko će ga znat. Premalo znam, mogu samo nagađat.
Pitanje je sada koji fondovi su na kojoj strani plakata?Samo po meni je ovo već previše i za njih.Jer nije ni njima baš drago da im odlaze ljudi iz fondova.Mislim da su sa svojim pokvarenim igrama otjerali veliki dio ulagača.Nije to samo korekcija Ht već su povukli sve dionice dole i to puno,puno previše nego je potrebno.Ali ponavljam gdje su HDZ majestori za burzu , kaj oni ne delaju i u fondovima na zahtjevnijim pozicijama????
Još 5 usranih dana do izbora, 4 dana trgovine, vjerovatno još tonemo. U ponedjeljak ni gore ni dolje, a poslije
čemo vidjeti.
evi mene opet s istim pitanjem LONDON, Zbilja ne kužim, cijeli dan pročate o političkoj strani cijele trakavice, te Ivo ovako a Ljubo onako, a šta ta dvojica mogu drmati i Londonom. Koliko ja vidim, tamo je isto koma.
A vi prodavajte i dalje. Čini mi se da je tema na dnevniku bila “kataklizma tržišta”. Izgleda da gadni igrači ponovo igraju svoju igru. Sada su već i pohlepni jer izgleda da im je uletilo premalo dionica pa pojačavaju paniku. Zato – povucite naloge s prodaje (šortanje se ne isplati).
ma nek prodaju i nek šortaju ako ne prodaju sad kome ćemo mi prodat dogodine
obzirom da sam kupio dionice na 265,00 kuna, nisam nikako na gubitku, čekam godinu dana da dobijem 10% pa ću tada razmisliti oko prodaje, a nedajem ih ispod 400,00 kuna, pa neka se fonodvi slikaju[smiley1]
evi mene opet s istim pitanjem LONDON, Zbilja ne kužim, cijeli dan pročate o političkoj strani cijele trakavice, te Ivo ovako a Ljubo onako, a šta ta dvojica mogu drmati i Londonom. Koliko ja vidim, tamo je isto koma.
pridružujem se kolegi mreichu u pozivu micanja naloga na ovim razinama , ukoliko želite promjenit stanje instalirajte naloge na 400-420 kn pa neka fondovi malo međusobno trže , kad vide da nema više naivčina pomaknut će granicu prema gore.
[smiley11][smiley11][smiley11]
Daleko sam od stručnjaka, ali jučer sam pokušao napraviti upravo to, koristeći SDA-ov Top10 servis vizulizirati što se događa, kupuju li fondovi i koliko. Šta da ti velim, kupuju cijelo vrijeme, ako valja njima, dionica bi trebala valjat i nama malima. My 2lp.
Takvo je nekako i moje mišljenje, iako je i meni ovo “vatreno krštenje” nadam se da ovdje vrijedi ona strpljen spašen.
ma daj kani se tog LSE-a pa tamo samo nasi fondovi trguju znaci mogu staviti cijenu koju hoce.Pusti ga na miru
Pa zar nije općenito “koma” na svim svjetskim burzama u zadnje vrijeme to je onaj manje važan dio, a što je još važnije koliko je ht u Londonu interesantan strancima najbolje govori podatak kada je kod nas bio neradni dan (ako se nevaram Svi Sveti) u Londonu se ovom dionicom nije mislim čak uopće trgovalo.