HSS Liniću: Ne morate ništa više reći, najbolje da svi što prije odete

Naslovnica Forum Komentari članaka HSS Liniću: Ne morate ništa više reći, najbolje da svi što prije odete

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Grobar hrvatskog naroda! Svu teškoću recesije svalio je na sektor kućanstva. Poreznom presijom je ubio svaku želju za pokretanje bilo kakvog privatnog posla. I pored svega toga državna blagajna nikada nije bila praznija. Potpuno promašena politika. Sakrij se u mišiju rupu i više ne izlazi iz nje! To je jedina želja većine napaćenog naroda!

Klaun nad klaunima. Pljuc

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

“Ovo sve govori o neozbiljnoj vladi i bilo bi dobro da daju ostavke i da dođe neki ZET-ov autobus pred Banske dvore i da ih sve skupi i odveze .”

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/122159-karamarko-o-vladajucima-najbolje-bi-bilo-da-pred-vladu-dode-bus-skupi-ih-i-sve-ih-odveze.html [dnevno.hr]

.

Ovakvu obmanu i izvrtanje najave Linića da će nakon izbora više reći (stranci SDP – a) o sukobu između njega i Milanovića; može samo klevetnički sastaviti M. Petir. To i jeste stvar stranke, a ministrov rad je javan i on ga je objavio.

i na kraju vodstvo HSS zaboravilo je reći; kada budete odlazili slobodno povedite i nas

New Report

Close