da možda ne ukidaju rad nedjeljom jer inače moraju radnike platiti 50-100% više za rad nedjeljom??
jedva čekam da i jadni vatrogasci izbore neradne nedjelje pa kad bude gorila nečija kuća: sorry, mi nedjeljom ne radimo
ili kad nekoga tuku na ulici pa zovu policiju: oprostite, danas policija ne radi pa dođite u ponedjeljak
jedva čekam da i jadni vatrogasci izbore neradne nedjelje pa kad bude gorila nečija kuća: sorry, mi nedjeljom ne radimo
ili kad nekoga tuku na ulici pa zovu policiju: oprostite, danas policija ne radi pa dođite u ponedjeljak
Što se mora-mora, ali da se baš Nedjeljom mora ići u kupnju.,,,
kao što postoje dežurne službe, trebala bi biti i dežurne trgovine hranom tj. da u svakom gradu/općini radi 1/4 trgovina koje bi se onda mogle mijenjati svaki vikend pa bi tako svaka radila samo jedan vikend mjesečno, a ljudi bi imali gdje kupiti namirnice ako to nisu stigli prije nedjelje
nedjeljom se treba raditi ali i biti plaćen za to. the end.
da možda ne ukidaju rad nedjeljom jer inače moraju radnike platiti 50-100% više za rad nedjeljom??
ne. radnici ne dobivaju tolike dnevnice za rad nedjeljom.
Što se mora-mora, ali da se baš Nedjeljom mora ići u kupnju.,,,
[/quote]
pa ima ih koji moraju. šoping je doping.