Hrvatski recept: ‘Evolucijom’ iz recesije u stagnaciju

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatski recept: ‘Evolucijom’ iz recesije u stagnaciju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Gospodin Davor Majetić je stručno i dobronamjerno napisao ovaj članak .Vlada u prethodne 3 godine je bila neodlučna sa reformama .Šta se može i očekivati od čovjeka koji je na čelu vlade “slučajne države” nastale u “građanskom ratu” kome je najveći problem što mu je pukla vodovodna cijev u stanu i koji kroz sunčane naočare gleda poplavljene ljude kao da je došao na plažu .Doduše vode je bilo ali je bila prljava po kojoj su plivale uginule životinje ali zato je sunce bilo dosta jako pa smeta očima .Čovjek sa sunčanim naočarima želi dobiti ponovo izbore tako da će oprostiti dugove za 30.000 najsiromašnijih koje je on takvim načinio . On je bio i veliki balast Ivi Josipoviću . Ne sviđa mi se ni ekstremni desničar na čelu oporbe koji razbijanjem ćiriličnih tabli i šatorima hoće poprijeko da dođe na vlast .Hrvatskoj je potreban treći put a to je put promišljanja a ima političara koji promišljaju :Ivo Josipović , Drago Prgomet , Jadranka Kosor , Radimir Čačić ,Tonino Picula , Sandra Švaljek , Vilibor Sinčić i mnogi drugi koji treba da stvore novi politički blok , napišu program a svoje osobne ambicije bar u početku stave u stranu .


…Hrvatskoj je potreban treći put a to je put promišljanja a ima političara koji promišljaju :Ivo Josipović , Drago Prgomet , Jadranka Kosor , Radimir Čačić ,Tonino Picula , Sandra Švaljek , Vilibor Sinčić i mnogi drugi koji treba da stvore novi politički blok , napišu program a svoje osobne ambicije bar u početku stave u stranu .

Ivo Josipovicnije za treci put nego za pravi put.Nakon nove pravde njegove kaldrme smo se nagledali. Cacic i Picula za 3. put. Bolje receno 100 i trci put. O ovom Pergometu, SValjek nista ne znam a Vilibor je po meni trebao postat novi predsjednik 2. razreda osnovne skole.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close