Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.
Bravo!
razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.
Uskrs u prvom kvartalu 2019 a u drugom 2018
Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica
Obrnuto
Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica
Partija hdzsdp je u banani pa treba pumpat!?
Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.
Partija hdzsdp je u banani pa treba pumpat!?
Pa ,kako mislite da politicka partija-e mogu “pumpati” ove podatke?
Sve dobre vijesti neki ovdje dovode u pitanje “teorijama urota”,a sve lose vijesti pozdravljaju????
Vrlo cudna logika i mentalni sklop,po meni?
Pa ,kako mislite da politicka partija-e mogu "pumpati" ove podatke?
Sve dobre vijesti neki ovdje dovode u pitanje "teorijama urota",a sve lose vijesti pozdravljaju????
Vrlo cudna logika i mentalni sklop,po meni?
[/quote]
Pa čitajte malo kolega (i između redova)! A i trenutak je malo čudan! Sve je super, proračun popeglan, samo puca po šavovima, kako države tako i grada Zagreba…… Rast prihoda na potrošnji je stvarno zabrinajvajući, reforma nigdje na vidiku, a dodana vrijednost vrlo slaba……i tko onada (ako ne navedena partija?) gura krafne u oči, sa šećernom stranom, građanima?
Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.