Nek objave oglas u Njemačkoj da traže dipl.ing.brodogradnje i da
je zagarantirana početna plaća 700 Eura.
Baš me zanima koliko će ih se odazvati na oglas.
Ma neće ljudi raditi.
U Hrvatskoj od 3,5 miliona radno sposobnih radi samo 1,2 miliona , a 1,1 miliona su penzići (1/2 lažni).
A 1.200.000 ih neće uopće raditi .
Vide od svojih antifa roditelja da se može živjeti i bez rada.
Ako tražite nekoga da vam nešto u fušu radi smradovi traže dnevnicu 100 Eura i klopu i piće i cigarete.
Pero7 jesi li ti neki od ovih “poduzetnika” koje država “guli” a radnici su toliko bezobrazni da traže plaću od koje se može živjeti, normalno radno vrijeme a neki baš ono čak i godišnji? Zašto raditi u Hrvatskoj za bandu uspješne poduzetnike kad možeš u Njemačkoj za puno veći novac i pazi sad, slobodne vikende i praznike? Ja sam po struci građevinski inženjer, ima četiri godine da sam diplomirao a tek dvije godine iskustva u struci, zato što banda hoće odmah stručnjaka od 5 godina iskustva sa svim stručnim ispitima, članstva u komori… Nema gdje se i kome nisam javljao… Čim dođe zima, Aj odmori do proljeća pa te zovemo. Evo sad ne radim. A kolege koje su imale sreću uče jezik i pale uskoro van jer i ovima koji rade je pun kuratz ovih “poduzetnika”. Svaka čast izuzecima
@Neslažemse,
suze su mi kanule na tastaturu , rasplakao sam se od tvoga posta.
Vjerojatno nisi ništa na faxu naučio a nisi ni od svojih roditelja antifa naučio.
Da bilo šta znaš raditi , radio bi.
Za malo kuna otvori svoju tvrtku ili obrt i radi .
Kao prvo, niti ja niti moji roditelji nisu te antife u tom kontekstu… Drugo, na faksu su mi bili ozbiljniji programski zadaci na prvoj godini nego odnos prema poslu kakav je bio u ovim firmama. I treće, ne želim osnovati firmu… To opet neće riješiti ovaj problem koji navodi ovaj članak
@Neslažemse,
jasno mi je da ti uopće ne želiš raditi.
Da želiš raditi radio bi bilo šta u građevinskom sektoru.
Posla ima koliko god hoćeš.
Nego ti bi jedno neradno radno mjesto , recimo sjediti u Saboru , ili srati po forumima , ili promicati antifa po portalima …
Nemoj mi samo srati o “ozbiljnim programskim zadacima”.
Da ti bilo šta znaš i hoćeš raditi ti bi radio bilo šta.
E pa je/Bo te konj u tu ludu glavu… Ja želim raditi za novac i za život a ne biti rob tebi i sličnima… Raditi po 10-12 sati dnevno, i vikende a na kraju 180 sati biti plaćen a pogotovo ne želim lopatu ili bilo kakav alat u ruke… Ti dikelaj! I ako Antifa znači htjeti socijalnu i financijsku stabilnost, i što je najvažnije dostojanstvo svakog čovjeka, od doktora do nekvalificiranog radnika, onda sam i te kako antifa. Neka govna plate koliko treba pa će ljudi raditi
slazemse sa kolegom neslazem se. odlicno receno kolega.. ono sa ludom glavom i konjem posebno podrzavam. ubacio bi jos i magarca u jednadzbu
Tako je kolega neslazem se. Imamo Hr plaće a EU cijene. Diplomirani inženjer treba imat pocetnu placu bar 10.000kn u startu a obučen u praksi bar 20.000kn.
Nije za inžinjere lopata.
Tako je kolega neslazem se. Imamo Hr plaće a EU cijene. Diplomirani inženjer treba imat pocetnu placu bar 10.000kn u startu a obučen u praksi bar 20.000kn.
Nije za inžinjere lopata.
Nadalje kolega Pero uveo bi svakoj firmi drzavnog čovjeka bez kojeg ne idu transakcije i jednostavnu mjeru: 40% dobiti bonus radnicima. Tada ćeš vidjeti kako se radi.