Hrvatske šume gube oko tisuću sporova zbog zastare

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatske šume gube oko tisuću sporova zbog zastare

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ukoliko Vrhovni sud potvrdi pravno stajališta Visokog trgovačkog suda i sva utužena potraživanja Hrvatskih šuma starija od 3 godine budu proglašena zastarjelim postavlja se pitanje hoće li uprava Hš odgovarati za nesavjesno poslovanje i hoće li odvjetnici koji su utuživanjem zastarjelih potraživanja “nagrađeni” obilnim novčanim naknadama, primljeni novac vratiti HŠ.
Dodatno treba pričekati kakav će stav zauzeti VTS oko pitanja dali su zdravstvene ustanove koje ne obavljaju gospodarsku djelatnost i nisu članice HGK obveznici plaćanja naknade za opće korisne funkcije šuma, i što će se događati s onim koji davali naloge za takova utuženja, odnosno s onoma koji su takove naloge provodili.

ne piše kome, kako i na kojoj osnovi su hrvatske šume pokušavale naplatiti sva ta “potraživanja”

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ma nemojte se uopće uzbuđivati sve je to naša strategija KRAĐE društvenog kapitala i pretovarivanje u privatne đepove !
Naravno opet je na djelu GLUPA i JADNA strategija da zbog malo novaca upropastimo VELIKE GOSPODARSKE SUBJEKTE i poslje nema plakanja što nemamo RADNA MJESTA !

mene je izvjesni gospodnin iz hrvatskih šuma 20/12 uvjeravao da je rok zastare 5 godina, a ne 3 godine. koji lažovi, a znali su što se događa. najkritičnije je da su plašili ljude (što su pokušali i nama napraviti) tužbama i odvjetnicima – kao babarogama… koja sramota za ovu državu.

da

New Report

Close