Hrvatska zbog eksplozije javnog duga uz Grčku najrizičnija u EU

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatska zbog eksplozije javnog duga uz Grčku najrizičnija u EU

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ajde da se je pocelo i tome govoriti po tiskovinama…
sada cekam neku novu inacicu svastike … ili mamica…

Šonje trkelja budalaštine, vanjski dug RH je 90% dok je Švedski npr 290%, Irski 390% itd. To su obične ucjene da bi predali i ono malo imovine što nam je ostalo (lani je predana porezna uprava u ruke cionistima, ove godine HOO, jedino što mi se čini da je još nije oteto jesu Hrvatske Vode), cionističkom smeću koje plaća ovakve “stručnjake” kao Šonje, bloger i slični.

Njemacka je duzna preko 2100 milijardi eura. Prije nekoliko godina, cetiri prva mjeseca u godini je drzavni budget bio samo u funkciji placanja kamata. O Italiji i ostalim zemljama da i ne govorim. Vecina njih ima dug veci nego godisnji GDP i nikad ga niti jedna zemlja nece moci vratiti. Po mome shvacanju bi Hrvatska sa tri-cetiri poteza mogla smanjiti dug za sest-sedam milijardi eura. Prodati autoceste, INA-u, HPB i jos nekoliko turisticki kuca, koje ionako ne donose dobit. Osim toga uvesti red u davanje drzavnih garancija za razno-razne kredite i zaduzenja, zupanija, gradova i opcina, bi puno pomoglo u sredjivanju stanja javnih, kreditinih obaveza.

Po mome shvacanju bi Hrvatska sa tri-cetiri poteza mogla smanjiti dug za sest-sedam milijardi eura. Prodati autoceste, INA-u, HPB i jos nekoliko turisticki kuca, koje ionako ne donose dobit.

Dug je nelegitiman i ne treba ga vracati. Oni kojima smo navodno duzni su svjesno napravili sustav takvim i na prevaru ga nametnuli ljudima pomocu veleizdajnika na vlasti upravo radi otimanja stvarne imovine pomocu fiktivnog neotplativog duga.

BUY PASSPORTS-VISAS-US GREEN CARD-IDS etc..

Best Quality Fake IDs and Passports,Marriage certificates and Drivers lisence etc buy now high quality-We have the best HOLOGRAMS AND DUPLICATING MACHINES With over 13million of out documents circulating over the world.
-IDs Scan-yes…
-HOLOGRAMS: IDENTICAL
-BARCODES: IDS SCAN
-UV: YES
FAKE IDS WITH FAST SHIPPING – EMAIL SUPPORT

other products contact us through the below infos;

Skype : ferd.original

Call: +237-676-797-217 +237-653-859-294

Contact e-mails: originalpassportconsultant@gmail.com

New Report

Close