Hrvatska lutrija plaća ih 31.000 mjesečno za upravljanje, a oni za ‘analizu’ daju 120.000 kn

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatska lutrija plaća ih 31.000 mjesečno za upravljanje, a oni za ‘analizu’ daju 120.000 kn

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Inače “Inžinjerski biro” je specijaliziran za analize poslovanja i buduće projekcije što i sam naziv govori. Dečki su pravi lavovi to je ne sumnjivo, što potvrđuje i da su svjesni da trebaju pomoć… [emo_smijeh]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Vama je stvarno nesto novo da se u drzavne kompanije instaliraju tupsoneri?

Ja zelim ovako komentirati: kojeg vraga lutrija treba biti drzavna kompanija s monopolom? Zasto sve firme ne bi mogle izdavati kupone i srecke da imamo konkurenciju. Ako ima konkurencije ONDA nema tupsonera. Jer konkurencija zdere tupsonere koni finalno bivaju zaposleni na portirnici.

KONKURENCIJA. A drzava neka za milodar prikuplja preko poreza od 50% na kockanje. Rjesen problem i tupsonera i drzavnih prihoda.

Isto vrijedi za sve drzavne kompanije. Nema tu nikakvog nacionalnog interesa niti drustvene koristi. Tu postoji samo interes i korist uske grupe ljudi i tupsonera koje oni instaliraju. Taj Poslovni model isti je u Lutriji, HEPU, Hr Vodama…..

Privatizacija svega. I bobu bob. A popu pop. Tocka.

I nemojte me nasmijavati s placom od 16k kuna. Kakva je to placa za CEOa firme? Pa Poslovni ste list, bar vi bi trebali znati. Za tu lovu mozes naci CEOa kokosara. I sta se onda cudite da narucuju studije? I nije problem naruciti studiju. Problem je koga su izabrali za dobavljaca!

U HR su svi zavidni na place. Kad u firmi treba donijeti odluku i preuzeti odgovornost za implementaciju i rizik – onda se svi zabiju u misju rupu. Ali kad se govori o placamo – onda svi uzimaju za pravo komentirati. Socijalisticki mentalitet.

I zadnja stvar: nacionalni interes i drzavne kompanije – pogledajte gdje je to Sloveniju odvelo. Drzavne kompanije nisu za balkanski mentalitet JER BALKANCI KRADU. To cijeli svijet zna. Za nas su samo cisto pribatne firme. Da je tako: nikad Dragan Kovacevic ne bi vjo CEO Janafa, nikad ova dvojica ne bi bila u Lutriji, nikad onaj luzer iz HNS-a ne bi bio CEO HEP-a, ne bi jednostavno bilo mediokriteta na tim pozicijama. I nikad Milanovic ne bi bjo premijer, i nikad se ne bi dogodio Sanader. Bobu bob. A popu pop. A ne krast od ljudi. To su drzavne kompanije, samo kradja ljudi. HEP u minus – digni cijene struje. Nikom nista. Petrokemija 160 milja u minus – nikom nista. Ali glavno da ‘sindikati nedaju fabrike’. Nabujem vas. Hrvatsk je jos zaglavljena u socijalizmu.

komentar na većinu prošlih komentara: prije nego što krenete pljuvati po dvojcu iz naslova i laprdat gluposti na temelju predrasuda, bilo bi pametno malo progooglati o njima. Konkretno, za početak, Lac je završio FER s prosjekom 5.0. Već to samo po sebi govori nešto o njemu. Nakon toga je završio MBA postdiplomski na ekonomiji s fokusom na strateški menadžment i menadžment znanja. Nadalje, radio je u realnom sektoru, itekako… IBM, Ericsson, Huawei, itd… Napisao je preko 30 znanstvenih radova, bavio se znanstvenim istraživanjima itd… da sad više ne nabrajam. Toliko o komentarima koji se tiču (ne)kompetentnosti. Po meni, Lutrija je itekako izgubila njegovim odlaskom. Ferića neću komentirati jer njega ne znam, ali vjerujem da ni on nije “lajbek”.

@Pajopatak

Dobre reference, ipak najbtnija referenca firme za koju radiš je profitabilnost na kraju godine i u zadnje vrijeme održivi razvoj.

Kako po tom pitanju stoji Hrvatska Lutrija nakon ovih odličnih učenika?

Inače, velika večina svjetski poznatih managera i još bitnije osnivača firmi ima manje referenece od ove dvojice ali zato su povećali svoj firme ili osnovali firme koje su 10 000x ove dvojice ili više.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Već to samo po sebi govori nešto o njemu. Nakon toga je završio MBA postdiplomski na ekonomiji s fokusom na strateški menadžment i menadžment znanja. Nadalje, radio je u realnom sektoru, itekako… IBM, Ericsson, Huawei, itd… Napisao je preko 30 znanstvenih radova, bavio se znanstvenim istraživanjima itd… da sad više ne nabrajam. Toliko o komentarima koji se tiču (ne)kompetentnosti. Po meni, Lutrija je itekako izgubila njegovim odlaskom. Ferića neću komentirati jer njega ne znam, ali vjerujem da ni on nije "lajbek".

Toliko je kompetentan da je LUTRIJU uspio odvest u minus? Za to zaista moras biti poseban…

komentar na većinu prošlih komentara: prije nego što krenete pljuvati po dvojcu iz naslova i laprdat gluposti na temelju predrasuda, bilo bi pametno malo progooglati o njima. Konkretno, za početak, Lac je završio FER s prosjekom 5.0. Već to samo po sebi govori nešto o njemu. Nakon toga je završio MBA postdiplomski na ekonomiji s fokusom na strateški menadžment i menadžment znanja. Nadalje, radio je u realnom sektoru, itekako… IBM, Ericsson, Huawei, itd… Napisao je preko 30 znanstvenih radova, bavio se znanstvenim istraživanjima itd… da sad više ne nabrajam. Toliko o komentarima koji se tiču (ne)kompetentnosti. Po meni, Lutrija je itekako izgubila njegovim odlaskom. Ferića neću komentirati jer njega ne znam, ali vjerujem da ni on nije "lajbek".

I onda se ideš blamirat u “zmajevo gnijezdo”?? Ako vrijediš onda se dobro prodaš u realnom sektoru! Iako svi mi imamo faux pas… Sretno dečkima!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close