‘Hrvatska je otišla s Balkana, ali je Balkan ostao u srcima nekih’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Hrvatska je otišla s Balkana, ali je Balkan ostao u srcima nekih’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hrvatska je prije 2,5 mjeseca krenula sa Balkana, ali je Mile Balkandžija bezuspješno pokušava zaustaviti u mreži udbaša i CK SKH

Romano Bolković:
… Susreo se vlasnik (Jutarnjeg lista) projugoslavenskoga lista, kako šira javnost već na portalu toga dnevnika doživljava “Glas Mordora”, s osobom koja po cijenu sankcija Republici Hrvatskoj štiti agenta sigurnosne službe SFRJ.
Dakle, našla se svojta, i što je tu onda čudno?
Kao da bismo se čudili kad bi za stolom zatekli Jergovića i Sanadera, ili pod stolom Butkovića?

Dragi Milanoviću,
prestanite se vladati neprincipijelno, pa ne koristite kao privilegirani medij svoje komunikacije s javnošću one koje ste do jučer u toj javnosti nazivali udbašima, ili, ako ste već konvertirali, objasnite toj javnosti zašto ste i vi na udbaškim pozicijama, štiteći ih kao Ljubin grob, po cijenu sankcija Hrvatskoj….

… Mi vam ne želimo isporučiti Josipa Perkovića, jer smo krivo preveli paragraf 32!
Stravično glupo.
U Europi zaista više Hrvatsku ne krive ni za što, ni što smo bili nacisti, ni što smo bili komunisti, jer mi više ni za to nismo sposobni, budući da smo stravične budale.

Mi smo jednostavno glupani, eto, tako nas Europa vidi, što ne može biti ispravljeno preko ERRATA CORRIGE, ma što Jutarnji list uz ugodno zveckanje bešteka nagvaždao.

… u tri dana izglasati lex Perković iako se desetljeće nisu u stanju dogovoriti oko izgradnje jednoga mosta, koja ne kani otići sa scene osim biološki, pa i tada misli vlast prepustiti biološkim nasljednicima, i koja ovdje nikada i nikako ne bi bila dovedena u pitanje da BND ne zna s kime ima posla, a zna, jer sve su to ipak BND-ovi suradnici, pa ono što mi tako znatiželjni išćemo znati, Angela Merkel već predobro odavno zna….

http://www.index.hr/vijesti/clanak/keep-in-tac/701557.aspx

.

Ovo je isto ka i ona you can take hooker from the bar but never bar from the hooker.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close