Hrvatska će dobiti sveobuhvatan popis svih njenih prirodnih bogatstava: Ovo su najznačajnija

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatska će dobiti sveobuhvatan popis svih njenih prirodnih bogatstava: Ovo su najznačajnija

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako bi to koristenje sunceve energije stvorilo 30.000 radnih mjesta pobogu? Kakva je to uopce knjiga? I sta je ovo sa ribama? Oko koraljnog greba zivi 35.000 do 60.000 vrsta. So what?

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

***šume i šumsko zemljište vrijedi samo 6,9 milijardi dolara? vrijedi barem 10 puta više samo da posjećeš, pobereš i ubereš sve kaj tam raste i tak svaku berbu, sjetvu i sjeću ponovo, neke svake godine više puta… ovu glupost su računali znanstvenici? daj nemoj me hebati, pa to djeca u osnovnoj školi znaju izračunati po vašem sustavu kubik trupaca puta kinta i km kvadratni puta cijena šikare, stvarno ste panjevi!!! 3 života da imate s tim kupljenim diplomama nebi znali izračunati ni približnu stvarnu vrijednost čunga-lunge, za vas je Astroshow Bog znanosti i krajnji domet

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

pa nisu računali vrijednost potencijala nego vrijednost zemljšta. svaku prigodu koristiš da naglasiš da su svi kupili diplome. nisu. to se valjda tješiš.

...povijest se ponavlja...


pa nisu računali vrijednost potencijala nego vrijednost zemljšta. svaku prigodu koristiš da naglasiš da su svi kupili diplome. nisu. to se valjda tješiš.

***pa ja svoju nisam mogel kupiti u Švicarskoj, zato naglašavam… a vrijednost zemljišta je krivo izračunana, ovo nije gradilište 40×20 metara da netko računa golu neplodnu zemlju…govorimo o šumama, šumskom zemljištu, to šumsko zemljište daje više od 7 milijardi svakih 15 dana… a mogao bih reći nešto i o izračunu voda jer nema logike da ti ispod zemlje prolazi najveća podzemna rijeka pitke vode na planeti, a po njima smo 5. u Europi po pitkoj vodi…mi imamo pitku vodu za cijelu planetu, to je neprocjenjivo blago i dam se kladit da barem pola tih mamlaza iz članka to zna, samo su plaćeni da lobiraju da nam se izvori vode prodaju u bescjenje

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Pa to ti je potencijal investicije, a ne vrijednost zemljišta

...povijest se ponavlja...

Jako je važno znati koliko nam vrijedi prirodno bogatstvo , kako bi nas političke elite i dalje mogle zaduživati , iako za to nemaju odobrenje naroda , pa čak nemaju ni odobrenje Sabora.

U slučaju da Država prestane vraćati kredite oni koji su nam dali te kredite oduzeli bi nam to prirodno bogatstvo : šume , vode , oranice…sve.

To dođe kao hipoteka ili osiguranje kreditorima , ako ne bi vraćali kredite kreditori bi nas blokirali i oteli našu imovinu.
Nebi nas spasio ni živi zid.

.

Nešto u tom popisu baš i ne štima: 2,6 mil ha šuma, 2,96 mil ha poljoprivrednog zemljišta. Znači 26 000 kvadratnih km šume i 29 6000 kvadratnih km poljoprivrednog, ukupno 54 600 kvadratnih km. Znamo li da je cijela površina Hrvatske 56 994 kvadratna kilometra, gdje su tu gradovi, sela, ceste. pruge, jezera, dalmatinski krš, planine. Ovo su izgleda prilično paušalne procijene površina.

političari su naše najveće bogatstvo, da nije njih ne bi bilo siromašnih

New Report

Close