koliko bačenog novca…
i već su svi u gubitku. poznati majstori[emo_vrtimise]
Bumo vidjeli tko je u pravu, i to relativno skoro. Ja mislim da su u pravu oni koji kupuju zlato.
a sve ovisi o periodu gledanja, zlato je već odavno poprilično naraslo,, al ok, ako je ekipa spremna platit još skuplje jer misli da će zaradit i očuvat vrijednost budemo vidili kroz xx godina tko je bio u pravu
jednostavno je: tko ga je kupio po 200 i prodao po 2000, taj je zaradio. tko ga je kupio po 2000, taj je popušio skoro pola, a hoće li rasti ili neće – tko zna. po meni je nekretnina sigurnija investicija na dulji rok , u odnosu na inflaciju. a opet, nikad se ne zna što može biti. no zlato u sefu u sloveniji – to kao da i nemate jer ako dođe do sranja, taj što vam ga čuva bježat će sa njime na karibe a vi ćete ostati gladni.
otkupljuju po 200kn, istope u uinvesticijske poluge i prodaju po 360kn i to sve bez poreza
*delboy
nekretnina je svakako bolja investicija od zlata ako se radi o zemljištu, ali ako se radi o građevini koja ne amortizira samu sebe kroz rentanje ili sl., onda je to pušiona
također, jako dobra investicija je šuma, a pogotovo, zasaditi hrast i pustiti 30-40 god… bolja penzija od njemačke [emo_cool]
oko 1000$ strong buy zlato..tu ga cekamo , na 1900 $ aurodomusu smo prodali sve sto je bilo u buksi ..od z. zuba do nakita. [emo_cool]