HRT za 16 milijuna kuna nabavlja 94 vozila

Naslovnica Forum Komentari članaka HRT za 16 milijuna kuna nabavlja 94 vozila

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mamu im hebem super potez.evo skupićemo još poreza za vas .samo javite kolko treba slavku.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Sramota a praktički ni nemaju program. Sporta odavna više skoro ni nema,dokumentarnog programa isto…ostaje jedino Dnevnik kao malo gledanija emisija i to iz navike kod starije populacije.


Mamu im hebem super potez.evo skupićemo još poreza za vas .samo javite kolko treba slavku.

Opet razbacivanje naseg novca… koliko su oni duzni?? Kad ste vi duzni 5kn, naplate vam 1000 s troksovima kojekakvih lihvara, oni su duzni 100ine m kuna. Kome su oni duzni-nama, jer je to novac iz proracuna.

Zanimljivo, mozda da si i ja Porsche nababim radi ustede? Ukinite ovo! Kao u Grckoj, zatvoriti ovu TV. Ova pretplata je krada.

Parazitska TV kuća koja gotovo da i nema vlastitu produkciju. Ove godine nisu pratili niti utrku lađa na Neretvi. Užas za užasom od ovih komunjara.

Za 16 milijuna kn bi sad odmah KUPIO 160 vozila, a ne sklapao leasinge za 90tak vozila… Jako me interesira zasto se HRT vozi u Mazdama i Reaultima (sve auti vrijednosti 200.000kn>) umjesto npr u Hyundaima koji su skoro ravno duplo jeftiniji… Dobar primjer je vozni park Sokola, nedavno promijenjen, sva vozila su hyundai (elantre uglavnom) sa 500+ tisuca km….

Opet razbacivanje naseg novca…

Ti si jos mlad pa me cudi odakle to socijalisticko-komunisticko razmisljanje. A i cemu licemjerje, ako te ne smeta na sta vlasnici kafica ili bilo koji drugi pruzatelji usluga koje koristis, trose “tvoj” novac, zasto te ovo smeta?

“HRT se, prema ugovoru, financira iz pristojbe i komercijalnih prihoda, a iz državnog proračuna će se financirati program za Hrvate izvan Republike Hrvatske sa 13 milijuna kuna godišnje.”

Nemoj placati pretplatu pa te nece smetat kako se trosi “tvoj” novac. Jednostavno…


Opet razbacivanje naseg novca…

Ti si jos mlad pa me cudi odakle to socijalisticko-komunisticko razmisljanje. A i cemu licemjerje, ako te ne smeta na sta vlasnici kafica ili bilo koji drugi pruzatelji usluga koje koristis, trose "tvoj" novac, zasto te ovo smeta?

"HRT se, prema ugovoru, financira iz pristojbe i komercijalnih prihoda, a iz državnog proračuna će se financirati program za Hrvate izvan Republike Hrvatske sa 13 milijuna kuna godišnje."

Nemoj placati pretplatu pa te nece smetat kako se trosi "tvoj" novac. Jednostavno…
[/quote]

Zato sto je pristojba ustvari prisilni porez na posjedovanje TVa ili radija, a ne na gledanje njihovog programa… u kafic mogu sjesti po volji, i naruciti sto hocu, a HRT nasilno naplacuje svoju pretplatu, bez obzira gleda li ih se ili ne.

Porezni i ini dug HRTa je ustvari dug prema gradanima, a kada su oni duzni pretplatu, napalte se milom ili silom. S druge strane, ovi komotno mogu imati dug po zelji, i dalje se ide kao da nije nista.

2. PRAVNA OSNOVA OBVEZE PLAĆANJA RTV PRISTOJBE HRT-U
Pravna osnova za plaćanje RTV pristojbe nalazi se u Zakonu
o hrvatskoj radioteleviziji1 kojim je normirano da su vlasnici
radijskih i televizijskih prijamnika na području Republike
Hrvatske dužni HRT-u plaćati pristojbu, a obveza plaćanja iste
utrnjuje kada vlasnik odjavi prijamnik2. Dakle, pristojbeni
obveznik je svaki vlasnik TV i/ili radio prijamnika neovisno o
tome gleda li ili sluša HRT-ove programe putem tih prijamnika.

I? Sta zelis reci? Nigdje nisam vidio da pise u zakonu da si ti obvezan imati TV/radio prijemnik…


I? Sta zelis reci? Nigdje nisam vidio da pise u zakonu da si ti obvezan imati TV/radio prijemnik…

Dakle, ako imas radio u autu(dahh svi ga imaju) onda si dužan plaćati, upalio ti radio ili ne. Dakle ponata je da imas prijamnik, da li ga slusas je nebitno.

To je kao da ti netko naplaćuje bunar u dvorištu kojeg ne koristiš jer imaš vodovod(internet) samo zato jer je tu.

Komunizam at its best(i njegova komponenta – prisila)

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

HRT-u treba ukinuti naplatu ovog izmišljenog poreza na TV prijamnike pa neka sami stvaraju prihode na tržištu, a ne da sisaju krv građanima i poduzetnicima za očajno loš program koji emitiraju i kojim mogu biti zadovoljni samo zasljepljeni partijski aparatčiki kao ovchica [emo_palacd]

Izgleda da imas problema s razumjevanjem, pa da ponovim pitanje. Da li negdje u zakonu stoji da si ti obavezan imati TV/radio prijemnik?

New Report

Close