HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pitanje je kada će to biti heh.

osobno ocekujem max 3 godine do 2025 vjerujem da ce otici  iPodr i Aci mozda Janaf resto Crosa i Koei dugova je puno a gladnih usta jos vise

Jaskanac, 30.11.2021. u 15:42

Jeli tko gledao promjene u knjizi dionicara? Zivo me zanima tko pojacava a tko smanjuje a nisam do skdd isao….

Osim Prosperus ulaganja nema nekih vecih koji prodaju.. jos koju tisucu pa su gotovi ( moraju) a kupuju malo fondovi , malo “mali”..malo “veliki”..

Duzni ste mi 125 kn !

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Dali to imamo znatniju prmjenu u Top 10

Prosperusovih 50 000 prije prebacenjih na HBOR sad knjizeni sa HBOR-a na drzvavu pa HBOR ispao a 11 ti dosao na 10 mjesto.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Izgleda da su prodavači ovdje presušili i da bi konačno mogao doći jedan malo ozbiljniji rast do kraja mjeseca na 700-750 kn?

Ignore: KressoM, delux

avax10, 11.12.2021. u 15:05

Izgleda da su prodavači ovdje presušili i da bi konačno mogao doći jedan malo ozbiljniji rast do kraja mjeseca na 700-750 kn?

Svašta je moguće….

avax10, 11.12.2021. u 15:05

moguće i malo više, negdje do 800 kn

Samo ako to dizanje nije samo radi iskrcaja kupljenog ispod 600.

Malo strpljiviji će vidjeti iljadarku.

HPB je zanemarena dionica koja se trži uz duboki diskont u odnosu na konkurenciju.

Ministarstvo ( CERP ) obavjestava javnost da je Drzava presla 75 % vlasnistva u HPB…i to se desilo 23.06.21 !!!?? Bas su azurni 🙂

Netko je ocito potegao to pitanje i tko zna sta se sve iza brda valja !?

To moze povuc obavezu HPB-a ( u koliko dodje na listu a sad bi mogla ) da isplacuje dividendu u visini 60% dobiti sto bi moglo znacit nekih 60-70 kn !!

Prognozirat cijenu !?.. Uz dnevne/tjedne/mjesecne oscilacije …jako nezahvalno kad je drzava u pitanju ali po financijskim i pokazateljima i nekakvoj realnoj buducnosti moguce da cemo za godinu dana bit na 200 eura ( uskoro nam je to i ovako obracunska jedinica )

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/HPB/ZPI-HPB-8c58460532f4862be3db6ad75ca843dd.pdf

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Opet toliko naloga na asku ispod 700…

New Report

Close