praćka se dobro nategla, u petak vjerojatno ide po 600 kn…
da,kupnja nije dugo bila ovako jaka.
600 kn pada narednih par dana
Nikad tu neće biti dividende i privatizacije.
Valjda je to svima već jasno.
da, da…može biti…ali meni nije jasno kako je to tebi jasno…jedino ako je to onako od oka ili 3 trojčice-tri dvojćice, nazovme ba….onda mi je sasvim jasno
Ovdje bi bilo najjace da se drzava toga rijesi i to utrapi Adrisu zajedno s ostatkom CO. Tad bi oni dobili jedan zaokruzeni financijski business, drzava lovu, a burza dvije kvalitetne dividendne dionice. Bez toga, to je sve mrcvarenje. Mrtvi kapitali. Drzim fige imaocima.
Ja imam simbolicnu kolicinu.
Upravo zbog ovoga što ste napisali držim još uvijek dionice Adrisa i HPB jer meni je Adris uvijek ispadao kao neki fond i kada su prodali duhan računao sam da pod kapu ide ACI HPB i CO
ne može u EU država imati banku u vlasništvu, osim HNB-a…država će se morati riješiti HPB-a, tj. privatizirati ga, a kupaca će biti napretek….
Odakle vam sada da bi Adris bio zainteresiran? Ima mi to smisla ali ne znam kako ste došli to toga…?
*avax, nominalno da, ovo prodaje samo jedan, nema on još puno ali ovu prodaju treba shvatiti kao neki mikro IPO i ući u poziciju dok još traje, neće još dugo…
Izgleda da je ovaj veliki prodao što je naumio, nema više onih velikih naloga koji su udarali po kupnji.
Duplo jeftinija je od ZABE. Rastu jednakom brzinom. Kod ZABE je divka vrlo izvjesna. Ovdje nisam siguran.
ne može u EU država imati banku u vlasništvu, osim HNB-a…država će se morati riješiti HPB-a, tj. privatizirati ga, a kupaca će biti napretek….
Tko vam je to rekao da u EU drzava ne smije imati banku?