HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisam napisao, obzirom na tužbe radi isplate protiv banaka zbog nepoštenih odredbi ugovora o kreditu..

coffey, 03.09.2020. u 10:32

Moguce da ce ovdje poceti izlaziti i neki veci dionicari vjerovatno zbog sanacije gubitaka iz vlastitog poslovanja uzrokovanog dogadjanjima u ovoj godini i to sve zajedno do 6-7 K komada, ali sumnjam da im je u interesu prodavati ispod 400. Mislim bolje bi im bilo povecati cijenu, stabilizirati je i pa prodavati po visoj cijeni, ovako izgledaju malo neozbiljno, jer ne mogu vjerovati da su u tolikoj  gabuli

Najvjerovatnije da će do kraja godine bankrotirat😥

01.01.2023 je izgledni datum kad ce HR prci na euro…HPB je kao argument svoga poslovanja i reklamu koristila kunske kredite..nacionalni ponos..etc.

Za spasavanje “posrnulih” drzavnih poduzeca bila je bankomat i jos dan danas sluzi kako i tome tako i “uhljebljenu” kadra vladajuce sekte ..kao nekad tako i danas ( Trenutna uprava je toliko nekompetentna i bez dana iskustva na pozicijama koje imaju ali ipak je smjenila proslu)

Moja su predvidjanja da ce drzava u sljdece dvije godine stavit svoj portfelj na prodaju i odrec se tih benefita koje im banka pruza ..sto zbog pritiska eu bankara sto zbog deficita u drzavnoj kasi.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Mozda mi se cini, ali mi izgleda kao da netko ovdje manipulira cijenom racunajuci na malu likvidnost

Kad je ovdje izvjesce?

Ovo i ovdje vise nitko niti kupuje niti prodaje niti komentira niti prati.

Trenutak zatisja prije bure, jer vani su vec poceli lagano izlaziti iz pozicija.

dmilanovic, 20.07.2006. u 12:48

lijepo pozdrav svima. mislim da bi ova banka ako , nadam se NE PRODA, što bi po meni bila čista katastrofa, ma da nas pritišču da je prodamo, mogla imati zapaženi rast kao tvrtka u hrvatskoj, mora samo postiči duplo veće nego šta bi normalna banka morala povjerenje ljudi jer iako je već prošlo dosta kodina od bankarskih kriza , ljudi koji su to osijetili na svojoj koži ne zaboravljau, mogla bi narasti kao jedna od najvećih u rh. Mnogi ljudi koje ja znam prelaze u tu banku i njeni investiciski fond samo iz razloga što je hrvatska , mislim da ova banka ima velike mogućnosti.

molim komentar

Na dobrom si bio tragu, ali to ti je kao ona grebalica u lutriji, obicno na kraju pise: NAZALOST NISTA 🙂

Dok sve ostalo pada HPB moze samo rasti

Novi platni sustav u Hrvatskoj: Uvodi se instant plaćanje na broj iz mobitela ili e-mail

iskreno ovo mi je bio jedan od većih promašaja, nigdje mi nije novac toliko stajao a na kraju samo sam gubio na vrijednosti portfelja

isto tako sam razmišljao državi će usfaliti novca pa možda privatizacija čak sam bio naivan i sanjao dividendu s obzirom na ok rezultate u zadnje vrijeme, dobro banci, dobro državi i nama no ništa se od toga nije ostvarilo

banka očigledno služi i dalje kao bankomat i uhljebništvo kao iz doba zalizanog protege

da imam još 20 komada samo da me podsjeća koliko sam glup i naivan bio

Ha, te državne firme su uvijek problematične kod nas u Hrvatskoj. Mada opčenito bankama se ne smiješi neko lukrativno razdoblje u bližoj budućnosti. Trebat će vremena da se ponove rezultati 2019.

truckjimy, 23.10.2020. u 12:35

iskreno ovo mi je bio jedan od većih promašaja, nigdje mi nije novac toliko stajao a na kraju samo sam gubio na vrijednosti portfelja

Ovo je banka. Njena svrha je stvarati profit i isplata dividendi i to prvo drzavi kao najvecem dionicaru, jer inace se postavlja pitanje svrhe nadzornog odbora i njegove kontrole stvarne vrijednosti bilance

coffey, 26.10.2020. u 11:07

truckjimy, 23.10.2020. u 12:35

Ovo je banka. Njena svrha je stvarati profit i isplata dividendi i to prvo drzavi kao najvecem dionicaru, jer inace se postavlja pitanje svrhe nadzornog odbora i njegove kontrole stvarne vrijednosti bilance

super sve imamo a ništa nemamo

New Report

Close