HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jaskanac, 16.07.2020. u 08:18

Najbolje dugoročno ulaganje na ZSE. No traje li ga traje…. Nadam se da će mi se čekanje isplatiti X3

bojim se da će nam prije inflacija i rast troškova pojesti svu vrijednost

hpb2020hpb, 16.07.2020. u 10:35

Jaskanac, 16.07.2020. u 08:18

Najbolje dugoročno ulaganje na ZSE. No traje li ga traje…. Nadam se da će mi se čekanje isplatiti X3

bojim se da će nam prije inflacija i rast troškova pojesti svu vrijednost

Svega sam se nagledao ovdje, ali nadam se da ce u ovom slucaju ipak prevladati fundamenti. Znamo kako je Kras reagirao prosle godine, a kaj bi tek bilo ovdje, kad bi drzava rekla da ide u prodaju. Book je 40 posto cca negdje…..

S obzirom na drzavne financije i nedostatak novaca da li se tu u skoro vrijeme moze ocekivati prodaja drzavnoga dijela?

Dobro bi dosla konstruktivna misljenja kolega koja vladaju ovom materijom da malo raspirimo mastu😎!!!

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/vlada-treba-prodati-hpb-i-osnovati-fond-koji-bi-ulagao-u-mala-i-srednja-poduzeca/10427683/

Ova dionica ne mrda nigdje bez obzira na solidno izvješće?

Ne razumijem da li su ljudi vode tu banku nekompetentni, nije ih briga ili to rade namjerno da drze cijenu dionice na 40% knjigovodstvene vrijednosti (na kraju ove godine bit ce i vise), a samo sa racuna banke eventualni kupac moze pokriti kompletan iznos koji bi ulozio u kupnju banke, cime dobije banku bez kostura u ormaru i sa 6% trzisnog udjela.

Nije ni cudo da su fondovi trazili predstavnika u nadzornom odboru.

Halo…. 6% trzista sa 40% vrijednosti dionice… da su Delboya stavili na celo shvatio bi o cemu se radi

babo65, 31.07.2020. u 06:15

Ova dionica ne mrda nigdje bez obzira na solidno izvješće?

bude prema dolje to je normalna reakcija na zse

evo netko pokazuje mišiće s jednom dionicom

Definitivno je došlo vrijeme da se banka privatizira i da se u rukama privatnog vlasnika uzde malo zategnu. Da se ovakve stvari svedu na minimum.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/bankari-prijavljeni-zbog-malverzacija-teskih-11-5-milijuna-kuna-evo-o-kojim-je-direktorima-rijec-15012255

Bas vesele vijesti. Hpb nema sanse rasti uz okruzenje i politiku koja uzima i zadaje im naredbe tipa kreditirajte propalog Djuru, daj ovome, onome, uzmite uhljebe iz Croatia banke (cast vrijednim marljivim radnicima – omjer 5 uhljeba na 1 radnika)….

Prije 300kn ne bi ovo takao.

Meni su i sva ova izvjesca u najmanju ruku upitna. Jer nemaju veze s mozgom. Pogotovo jer ima podosta nenaplativih kredita i isto ce se prodati za sitnis.

Narednih 6mj ne pomisljajte kupovati banke jer krecu ovrhe, uzimanje imovine koju ne mozete prodati nikome….

Dosta kredita se nece moci vracati i banke ce zasigurno prve pretrpjeti tezak udarac.

trial, 06.08.2020. u 17:08

Definitivno je došlo vrijeme da se banka privatizira i da se u rukama privatnog vlasnika uzde malo zategnu. Da se ovakve stvari svedu na minimum.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/bankari-prijavljeni-zbog-malverzacija-teskih-11-5-milijuna-kuna-evo-o-kojim-je-direktorima-rijec-15012255

Fino se oni s našim parama časte, bonusi može a dividenda ne može. No, i dalje mislim da je ovo najbolje ulaganje dugoročno na ZSE, i da će strpljenje pokazati ko je bio u pravu. A ovima jm

New Report

Close