HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/duri-dakovicu-kredit-hpb-a-od-150-milijuna-kuna/ar-203619/

sjajan plasman nema šta – bačeno ravno kroz prozor

marić može slobodno to uknjižiti kao zasebnu stavku u proračun jer će ionako platiti stoposto

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

http://www.seebiz.eu/duri-dakovicu-kredit-hpb-a-od-150-milijuna-kuna/ar-203619/

sjajan plasman nema šta – bačeno ravno kroz prozor

marić može slobodno to uknjižiti kao zasebnu stavku u proračun jer će ionako platiti stoposto

Vezano za link. Želim im sreću da uspiju sa restrukturiranjem i pronalakom partnera. To je puno više od vrijednosti dionica

najvrednije stvari u životu su besplatne

to im i ja želim

a to može biti samo na jedan način – očisti i privaztiziraj

kako ddjh, tako i hpb

investimir:kazes “sjajan plasman nema šta – bačeno ravno kroz prozor”..ja bi doda sjajno za HPB ..a lose za drzavni proracun….

hpb e sebe naplatiti , tu nema spora

ali ja postavlčjam pitanje – kako to da spalionicama novca bas uvijek hpb pozajmljuje pare. zasto ne pozajmljuje zaba ili bz

e da je pameti i sreće junačke pa da hpb nbude privatizirana posteno i kroz transparentni dokap

ali ja postavlčjam pitanje – kako to da spalionicama novca bas uvijek hpb pozajmljuje pare. zasto ne pozajmljuje zaba ili bz

e da je pameti i sreće junačke pa da hpb nbude privatizirana posteno i kroz transparentni dokap

Zaba je kreditirala ĐĐ do lipnja 2019. bez državnih jamstava. HPB ga sad kreditira sa državnim jamstvima. Ne vidim kako ovo može biti loše za HPB kad je uz to kredit ugovoren po tržišnoj kamatnoj stopi sukladno smjernicama EU. Mislim da to odlično i za HPB i za ĐĐ koji ima šansu za oporavak.

[/quote]

Zaba je kreditirala ĐĐ do lipnja 2019. bez državnih jamstava. HPB ga sad kreditira sa državnim jamstvima. Ne vidim kako ovo može biti loše za HPB kad je uz to kredit ugovoren po tržišnoj kamatnoj stopi sukladno smjernicama EU. Mislim da to odlično i za HPB i za ĐĐ koji ima šansu za oporavak.

Kada već sve znate, molim Vas za odgovor:
Koja je to kamatna stopa u ovom konkretnom slučaju?
Na koji rok je potpisan ugovor o kreditu?
Zašto HPB u petak nije prijavio potpis ugovora burzi?
Ako je to dobro za banku zašto u petak nije bilo reakcije na burzi?
Da banka nije u državnom vlasništvu, da li bi DD dobio kredit?
Da li su svi članovi uprave objavili svoje imovinske kartice i što tamo piše?
Ovo je bio drugi važni korak nove uprave koji je bio za očekivati.
Koji je treći?

Nova uprava radi sve da već sada, opere svoj i vladin obraz tamo negdje u budućnosti.. 100milja za rezervacije (umanjenje dobiti) i podizanje svih mogućih naknada su im prvi koraci.. Link dole..
Snage za rast cijene dionice nema i dalje ćemo vidjeti do kud će curiti. Dobrih vijesti nema, loše vijesti i dalje iščekujem. Već smo ovdje diskutirali i ja ovo ne vidim kao pozitivnu priču za male dioničare (možda kratkoročne, trejdere ili burekdžije kako se ono kaže) zbog vlasnika maćehe države, koja odavdje krpa ozonske rupe u neprofitabilnim društvima. Jedino, ali jedino pozitivno ce se ovdje dogoditi kad se najavi privatizacija. Nadam se što prije. A i to(zapravo) ocekujem u jeku neke nove recesije. Ništa prije toga. (imam dionice, čekaju privatizaciju, nije nagovor)
https://www.hpb.hr/obavijesti/najava-izmjene-odluke-o-naknadama-i-drugim-troskovima-hrvatske-postanske-banke-za-usluge-u-poslovanju-s-fizickim-osobama-3

pišem samo na dionicama koje držim..

Pa dobro, sta se mučiš i patiš u dionici, prodaj i nemaš problema ni sa novom upravom, niti rezervacijom, a privatizaija i tako neće skoro. Najbolje reži i bježi 😃

najvrednije stvari u životu su besplatne

Nova uprava radi sve da već sada, opere svoj i vladin obraz tamo negdje u budućnosti.. 100milja za rezervacije (umanjenje dobiti) i podizanje svih mogućih naknada su im prvi koraci.. Link dole..
Snage za rast cijene dionice nema i dalje ćemo vidjeti do kud će curiti. Dobrih vijesti nema, loše vijesti i dalje iščekujem. Već smo ovdje diskutirali i ja ovo ne vidim kao pozitivnu priču za male dioničare (možda kratkoročne, trejdere ili burekdžije kako se ono kaže) zbog vlasnika maćehe države, koja odavdje krpa ozonske rupe u neprofitabilnim društvima. Jedino, ali jedino pozitivno ce se ovdje dogoditi kad se najavi privatizacija. Nadam se što prije. A i to(zapravo) ocekujem u jeku neke nove recesije. Ništa prije toga. (imam dionice, čekaju privatizaciju, nije nagovor)
https://www.hpb.hr/obavijesti/najava-izmjene-odluke-o-naknadama-i-drugim-troskovima-hrvatske-postanske-banke-za-usluge-u-poslovanju-s-fizickim-osobama-3

Znači, dižu naknade korisnicima, što su napravile i ZABA i PBZ, što će
amortizirati dio rezervacija, ali je to u ovom slučaju loše?

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Ma nije loše, Bud. Nije loše uopće. Zarađivat ce više i više će ubacivati u peć parne lokomotive koje hrvatsko gospodarstvo vozi u 21 stoljeću.
Nećemo mi nikad doci na red, jer žali bože ima još posrnulih perjanica društva koje treba spašavati, da bi se otključala vrijednost ove male na tržištu a ipak državne banke.
Privatizacija. Po kojem god modelu, najbolje IPO. To je rješenje za sve dionicare, osim Vlade koja ostaje bez bankomata. Za 2 godine od privatizacije bi se tu loptali sa 1-1,2 booka.
Kol. Nevera jeste me nasmijali hvala, lupio sam vam like, predugo sam tu da bi ikad odustao. Pozz

pišem samo na dionicama koje držim..

Ma nije loše, Bud. Nije loše uopće. Zarađivat ce više i više će ubacivati u peć parne lokomotive koje hrvatsko gospodarstvo vozi u 21 stoljeću.
Nećemo mi nikad doci na red, jer žali bože ima još posrnulih perjanica društva koje treba spašavati, da bi se otključala vrijednost ove male na tržištu a ipak državne banke.
Privatizacija. Po kojem god modelu, najbolje IPO. To je rješenje za sve dionicare, osim Vlade koja ostaje bez bankomata. Za 2 godine od privatizacije bi se tu loptali sa 1-1,2 booka.
Kol. Nevera jeste me nasmijali hvala, lupio sam vam like, predugo sam tu da bi ikad odustao. Pozz

Zanimljive su mi vase brige i nestrpljenje u ovoj dionici, a dionica prosle godine narasla sa 440 na 600 kuna, te se organski rast nastavlja i ove godine i nakon kvartalnih poslovnih izvjesca ocekujem da ce se cijena dionice pribliziti 800 kuna, jer BVPS raste i do kraja godine bi mogao preci 1300 kuna. Banka povisila naknade, koje su PBZ i ZABA odavno povisili i imaju preko 1 milijardu prihoda od takvih naknada, a vi to navodite kao nekakvu losu vijest za dionicare. Ako se zelite rijesiti muke prodajte dionicu i nemate vise brige 😉 😂

P.S. HPB ima dosta dionica Optime(3.vlasnik u top 10), a ide prodaja Optime i bit ce izvanrednih prihoda od prodaje tih dionica 🍾

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

New Report

Close