Evo se pokazuju mišići 950 kom na prodaji.
ne radi se o tome nego je prije 12 sati bilo vidljivo 250 komada, a tih dodatnih 700 komada je inače skriveno pa se vide samo tih 10 minuta
šta je ekipa, presušio keš kada više nitko ne skida sa 600 kn? još malo pa će prvim kupcima na 600 kn postati jasno da proboja 600 kn nema i da se uskoro smjer okreće prema dolje..od te spoznaje do stiskanja “sell” tipke kratak je put
Svakako jaro, jarane……svi kupuju po 600 da bi prodali po 550…..nego jarane, jel si ti zapeo na granici i nisi stigao kupit ranije pa bi sad opet po 500?…..
Ja rijesio sve svoje..nekako mi smrdi RSI negativna divergencija.a i osjecaj kaze da ce i ovo roknuti bar do 505 i Gapa.
@crniorao
Smiješan si i vjeruj mi prenaporan ljudima.
Meni je znak da kad ti prodaješ ja kupujem.
Kao i danas HPB na 600.
Tako je bilo i kad si Saponiju prodao na 250 kn😂😂. Ja sam je tada kupovao.
Zaradiš svaki 5-ti put neke mrvice a zaradu čini mi se prepuštaš znalcima.Sretno dalje…
Molim više dosta o dividendi, dok ne bude bar u najavi. Dividenda se NE isplaćuje i zdravo.
Ako sam išta ovdje na ZSE naučio.. Očekuj neočekivano. Mislim da prevelika količina izlazi u trade i kad ih bude, bit će jeftinije, i ovaj što prodaje po 600, kupovati će nazad.
Dokupio nešto sitno prije par dana i neću više poučen iskustvom..
Smješni ste s tim tko prodaje, zašto i koliko mu je komada ostalo. To je bitno ako vam je horizont ulaganja cca 14 dana. Meni je 10-14 godina. Prodavali su razni fondovi KORF po sitniš pa je bilo x10 na njihovu cijenu prodaje kroz par godina. Na HPB mi je ulaz 440 i ne pada mi na pamet prodati ispod 1300 kn. Ako nastave poslovati kako sada posluju i tih 1300 ću revidirati na viši iznos. Čak i ako ne isplaćuju dividendu nemam s tim neki problem jer se pokazali da znaju oploditi kapital bolje od mene.
600 mora pasti
Pada do kraja tjedna.
Pogurati ću ja još malo, čisto da ovi dušebrižnici malo kmeče opet, nisu dugo.
@blackbeagle
oho ho. vidi se da kolega ima znanja a bogami i oštar vid. on vidi gap. mašala.
od sad ste mi na watch listi, sa jos par nickova koji se voze u kabrioletima po ovakvom vremenu 🙂