HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sveukupna dobit je 421.035.931 HRK. to je skoro 200 kuna po dionici.. nevjerojatno za ovu cijenu dionice

Brutala!!!

Neto dobit Grupe HPB nakon poreza iznosi 178,6 milijuna kuna
Sveobuhvatna dobit iznosi 421.035.930 kuna

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Sve je super, ali fali dividenda od 50kn po dionici

Čini se da je ovih 600 kuna bilo uračunato u ovakvo FI. Da ne uslijedi kapitalizacija dobiti?

Da nije tako, danas bi već otišla na barem 650 kuna.

..oni mogu isplatiti 100 kuna dividende ko od šale, neće ni osjetiti..a moguće da će državi zatrebati novci i iz tih izvora, kad tad.

HPB brutalno…samo je pitanje kada će se opet početi isplaćivati dividenda. Mislite da RH ne voli primiti dividendu? To su sada slatke brige.

sad je jasno da je u rast sa 500 na skoro 600 kn uračunato ovo izvješće koje je potpuno u skladu s očekivanjima. dobro se kaže da burza anticipira događaje pa je tako tržište unaprijed reagiralo rastom na izvješće koje je došlo danas i sad nema novih ulagača koji bi kupovali i dizali dalje cijenu

Neto dobit HPB-a u devet mjeseci 2019. iznosi 170,4 milijuna kuna, 38,1% više nego u istom razdoblju prošle godine i predstavlja najbolji rezultat od osnivanja.

http://hr.seebiz.eu/hpb-neto-dobit-u-devet-mjeseci-skocila-381/ar-200132/

P.S. Cijena je 2017. bila i oko 800 kn, a rezultati nisu bili tako dobri kao sada, pa…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Ima netko knjigu dioničara pa ćemo lako otkloniti tko prodaje i zbog čega?!
Ja imam stariju pa lako vidimo tko kupuje a tko prodaje.

Banke dominiraju izvješćima.
Neka i HPB malo vidi svjetlo dana. sasvim dobro izvješće.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Ovo iz sveobuhvatne dobiti se odnosi na neke nerealizirane dobitke po osnovu dužničkih instrumenata.. neke obveznice ili nešto drugo… koje se knjiže direktno u povećanje kapitala.

New Report

Close