HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da li znate zašto sve navedene europske banke imaju tako niski PB omjer? ne znate! informirajte se malo! za razliku od njih, sve naše plivaju u novcu sa rekordnim dobitima.

Zašto?

Informirajte se malo!

Pa informirajte nas Vi, ako već znate zašto.

Koliko vidim na gledalici, otvoren je put prema 600 kn…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Maknuo se onaj veliki nalog od 1000 komada na 570kn…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

On samo plaši takve?

On samo plaši takve?

Mislim da to nije lijepo ponašanje, stavljati takve velike naloge na prodaju…

PersJesus, 21.10.2019. u 21:35
Lose stoje razne banke, npr talijanske i neke njemacke tipa Deutche bank i Commerzbank

Ove su također, barem što se tiče PB-a vrednovane poput HPB-a, zar ne?

Danske Bank – Copenhagen PB = 0.5
Jyske Bank – Copenhagen PB = 0,52
ING Groep – Amsterdam PB = 0,75
Intesa Sanpaolo – Milano PB = 0,73
Credit Agricole SA – Paris PB = 0,54
Société Générale PB = 0,35
Banco Santander – Madrid PB = 0,66
Aareal Bank – Deutschland PB = 0,62

Sve raste samo HPB pada?

I HPB će porasti.
Tako makar ovdje izgleda. Petogodišnji graf, cup ‘ n handle u formiranju. Target 700 kn

@zlocesti
vas “grah” super izgleda samo kad bi ga vidjeli… hahaha
“modri” ima razlog za stopanje grafa, ili mi se samo cini!

hpb rezultati 29.10….po svim parametrima izvjesce bi moglo bit odlicno…

Marić: Burzu ćemo potaknuti prodajom državnih udjela na tržištu
Država se tu mora malo više i strateški fokusirati, što je ono na što će staviti naglasak (…), a sve ono što nije od strateške važnosti, jednostavno krenuti u procese aktivnijeg upravljanja, što između ostalog podrazumijeva i prodaju tih udjela”,[/url]

evo možete odmah objaviti natječaj za prodaju drž udjela prikupljanjem ponuda za hpb i vjerujem da ispod 1500kn po dionici niti jedna neće biti, samo više
🙂

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close