HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tržište je sporo?! A kolega sta ste onda vi kad citirate vijesti sa Mojedionice iz 2014. u 2019.?!
Ne tražim odgovor..

Ajde prvo reci hop, pa onda skoči, ok? ne očekujem odgovor…

Citirao sam donji link, ako ne vjeruješ klikni na njega…

http://www.zse.hr/default.aspx?id=93503

“Ukupno odobreni i pušteni krediti u razdoblju od 01.01. do 08.08.2019. iznose 3,6
milijardi HRK, kako slijedi:
• Retail segment – 1.170 milijuna HRK
• SME – više od 700 milijuna HRK
• Velika poduzeća i javni sektor – više od 1.750 milijuna HRK

Banka je 2014. godinu završila s 844 milijuna kuna kapitala, a on danas iznosi više od
2 milijarde HRK, te je povećan primarno kroz zadržavanje dobiti.”

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Ovo dolje je najvaznije u objavi, a izmedju redaka citam da nista od dokapa po 600 kn, jer vec sada banka vrijedi preko 1000kn, tj. BVPS je 1138.64 kn, P/B je 0.44, a P/E je 5.33

Banka je 2014. godinu zavrsila sa 844 milijuna kuna kapitala, a on danas iznosi vise od 2 milijarde HRK, te je povecan primarno kroz zadrzavanje dobiti

upravo to, vulić je gurao vlastite interese, tj privatizaciju kroz dokapitalizaciju (po nominali?!) i to lobirajući puštanjem balona preko novina a da prije toga nije imao dogovor sa državom… zato je izletio…

bogme nam je dobro zasrao vrijednost dionice i još neko vrijeme će trebati da se izlufta a onda polako natrag na prirodne, tj. fundamentalne vrijednosti a možda i nešto veće jer sa zauzimanjem udjela na tržištu raste i potencijal eventualnih akvizicija…

vidim da i neki drugi slićno razmišljaju i shvačaju da sa odlaskom vulića odlazi i nakaradna ideja o dokap po nominali te da, iako nam je tk plitko i imamo jakog prodavača, trgovanje uredno pokazuje indikacije faze akumulacije…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ovdje netko veći hoće van – i ubija sve nas u pojam

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Potvrđena nova uprava, vrijeme je da se i ovdje otključa cijena nakon 2 godine čekanja

Potvrđena nova Uprava HPB-a: Badurina dolazi iz Sberbanke

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Potvrđena nova Uprava HPB-a: Badurina dolazi iz Sberbanke

ajmo tovariš – zdelaj, ustroji

na razdoblje od dvije godine?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

aj falim te bože da smo konačno dotakli 505 mogli bi završiti ko ina

mi smo ipak zemlja slučaj

aj falim te bože da smo konačno dotakli 505 mogli bi završiti ko ina

Ovdje je značajniji otpor tek na 600kn. Što se čeka? Dividenda?

oooo probudili se brokeri hpb-a

mi smo ipak zemlja slučaj

Nitko neće koda će u stečaj?

ovdje netko ne da gore pa ne da

zatzu-če u crnu zemlju ama baš svaki put

ovdje netko ne da gore pa ne da

zatzu-če u crnu zemlju ama baš svaki put

pa zna se tko prodaje i koliko jos ima za prodat….
treba samo pogledat 2-3 knjige dionicara i sve se vidi.

New Report

Close