HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo mi je najveće smeće od dionice ever!
Nikad lošije uložen novac

mi smo ipak zemlja slučaj

100k kn prometa na ovoj dionici, pa ovo nisam vidio od početka 2017. godine….

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Ovo mi je najveće smeće od dionice ever!
Nikad lošije uložen novac

Cemu to, neka samo posluju dobro, doci ce to sve na svoje, nesto prije nesto kasnije, ali u konacnici sve ce to doci na svoje.

Evo ja danas jos nadokupio

Ja sam sve nakon prodaje opte raspodijelio u hpb, adpl i zabu..

Iskreno sto se tice hpb-a bio sam stvarno optimist cak sam trgujuci njome jedno vrijeme imao i solidnu zaradu.
Ovo mrcvarenje mi nije jasno da ni sama banka ne skuplja svoje dionice naprotiv pasivno promatraju ovu tragikomediju vec duze vrijeme i ne poduzima nista.
Samo mi je ATPL uljepsala ovaj mjesec pa sam s njom donekle pokrio gubitke na ovom jadu.

mi smo ipak zemlja slučaj

Možda dionica poraste kada se napravi prekrcaj na ovim razinama…
ili ako poznati investitor napiše koji članak o toj banci…svi znamo da
banka posluje najbolje u zadnjih 10 i više godinai i samo joj treba
poguranac da uđe u fokus investitora.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

A ako je istina da su Markotica odabrali za pred uprave nije cudo

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Šteta što nisu prodali HPB ranije, jer bi cijena dionice
bila na BV koji je po najnovijem 1065 kn, a ne ovo mrcvarenje…

https://vijesti.hrt.hr/152403/sindikati-protiv-prodaje-co-a-i-hpb-a-2

kolega
postali ste članak star 7 godina! kakve veze to ima sa današnjicom?

A ako je istina da su Markotica odabrali za pred uprave nije cudo

Ajoj, što se u potrebnih 5 godina na direktorskoj poziciji ubraja i upravljanje firmom iz lošeg stanja u gore i odvođenje jedne banke u prisilnu prodaju i druge u stečaj? Samo u ovoj državi 🙁
Nadzorni odbor smo na skupštini ostavili isti i Vujić mi nije izgledao kao da previše razmišlja o mogućnosti da ga smjene tako da ja se nadam da ipak neće…

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Inovativna informaticka rjesenja su nacin komunikacije sa millennialsima kojima se ne da ici fizicki u poslovnicu i cekati u redu sa umirovljenicima.
Lajkam 🙂

https://lider.media/tehnopolis/hpb-otvorio-eposlovnicu-pogledajte-sto-sve-mozete-u-njoj-napraviti/

Zanimljivo za HPB, ako država svoja obećanja pretoči u djela. Mislim da po nekom
pravilu EU ne dozvoljava da banke budu u pretežno državnom vlasništvu, te je zato
i prilikom zadnjeg dokapa uvijet bio da uđe i dio privatnog kapitala.

http://www.seebiz.eu/vlada-za-ulazak-u-eurozonu-obecala-depolitizaciju-uprave-i-prodaju-imovine/ar-195919/

New Report

Close