HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

*BudFox krenula je slična špekulacija i nakon posjete kineskog premijera, biti će toga sve više … fundamenti uvijek odrade a evidentno je da je hpb po tome jaako dobra i potencijalna udavača!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Koliko ja znam na skupštinama dionicara nikad nije bilo rijeci o širenju u novu djwlelatnost – bankarstvo. Adris ima strategiju kad ulazi u neki biznis biti najveći ili drugi u tom biznisu, kada bi preuzeli HPB tada bi kupili 5.6.-tu banku po veličine aktive bez znacaijnije mogućnosti da dalje razvijaju taj biznis.

Plenković i Marić obaviješteni o kaznenim prijavama Fantasylanda protiv HPB-a

Od kuda sad ovi?

Poštovani kolega.
Ovi su vam odavno u sudskom postupku sa HPBom. Možda ste dovoljno “friški” na temi pa čitate poticajne, a ne realne postove sa referencama na ovoj temi.
Okrenite stranu 127, moj post od 13.3.2019. Moj komentar je manje bitan od reference i onog što piše unutra, a vama će biti korisno pročitati o svemu..

pišem samo na dionicama koje držim..

Zahvaljujem, moje pitanje je sarkastično jer ovaj problem svako malo izleti iz paštete. Imam dionicu već 2 godine i kao i vi vjerujem da će kroz koju godinu cijena biti znatno drugačija. Možda se varam, ali rekao bih veća, a ne manja.

Mislim da se ne varate. Ja sam izasao iz opte na 6.75, i 30 posto love namijenio za hpb, nesto sam vec na 498 kupio. Mislim, pa p/b je 0,45 aloooo. Ova dionica po fundamentim je najbolja na zse! Ostatak love je Zaba i adpl. Mislim da ce i vecina ljudi nakon prodaje opte ulagat pare u ernt, zabu, adrs, hpb, podr….

Na forumu toliko glasnih, a na skupštini 3-4 mala dioničara… Mogli ste doći, dobili bi nove majice od HPB-a od predsjednika uprave osobno 🙂

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Ne trebam njihovih majica, ali da prekidam ljetovanje zbog GS HPB!? hahaha
Zašto uopće doći? +90% vlasništva Država, sve da najbolje na svijetu misliš i rezoniraš, pa onda i reagiraš, ništa ti ne znači, jer ne možeš ništa, baš ništa.
Gledati odijela u igri moći na njihovom terenu na račun proračuna mi se ne da, a još putovati po ovoj vrućini zbog toga je nezamislivo..

pišem samo na dionicama koje držim..

Na forumu toliko glasnih, a na skupštini 3-4 mala dioničara… Mogli ste doći, dobili bi nove majice od HPB-a od predsjednika uprave osobno 🙂

Kad su godišnji 🙂

mi smo ipak zemlja slučaj

Hrvatska poštanska banka snizila kamatne stope na kredite

eto banka snizila kamate na kredite i odmah egzodus… netko silom hoće van na 472-480 kn

accountant, 1050 za 470…to uopće nije loše, upravo suprotno, da bar spusti još malo… prebacuje se u opte gdje za 5,5kn kupuju čistu nulu, a kada ih tamo operu, pokušati će se vratiti…ako će imati s ćime… 🙂

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close