HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajde barem nećemo u posebni režim trgovanja LOL

mi smo ipak zemlja slučaj

Ne vjerujem u slučajnosti!
Hoće možda presuda za Šmihden/Samobor. 😉
Kome je povoljno neka samo kupuje.

pišem samo na dionicama koje držim..

Znaš ili insinuiraš?

Ako vas baš zanimaju presude, bacite oko na e-predmet PŽ-4612/2016 gdje je pravomoćno prije par dana presuđeno u korist HPB-a (ukinuta prvostupanjska presuda u predmetu Moj Dvor). Prema prvostupanjskoj je HPB morao platiti preko 80 mil. kn ali ništa od toga.

Poanta je da načelno svatko može tužiti ali to ne znači da će uspijeti u sporu. U predmetu Fantazija prvostupanjska presuda je bila u korist HPB-a i to valja napomenuti.

Ako vas baš zanimaju presude, bacite oko na e-predmet PŽ-4612/2016 gdje je pravomoćno prije par dana presuđeno u korist HPB-a (ukinuta prvostupanjska presuda u predmetu Moj Dvor). Prema prvostupanjskoj je HPB morao platiti preko 80 mil. kn ali ništa od toga.

to onda znači ukidanje rezervacija za sporove? divno!

Moja greška, HPB je morao po prvostupanjskoj isplatiti 140 mil. kn (ne 80.) i tu je presudu Visoki trgovački ukinuo povodom žalbe HPB-a.

to onda znači ukidanje rezervacija za sporove? divno!
[/quote]
Da!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ja vidim da se tu kao objavljuju nekakve povlaštene informacije ili dezinformacije od nekih likova koji se godinama ne javljaju i onda neki na temelju takvih pisanja počnu zaključivati o rezervacijama i rezultatima. Bez ikakvog uvida u bilo što.

A kad vas svrbi, onda se zaziva Hanfa, Burza i DORH.

Pa ima HPB odgovorne osobe izdavatelja koje bi trebale brinuti o javnim objavama. Ako imate informacije da oni propuštaju objaviti nešto obavijestite ih i direktno pitajte ili pitajte ZSE pa neka ih oni pitaju, a ne ovako.

Ne znam. Ne insinuiram.
Smrdi mi ovaj neočekivani diskont, odma sam na oprezu.. 😉
Ako išta sam ovdje naučio.. očekuj-neočekivano!

pišem samo na dionicama koje držim..

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/hpb-se-sprema-za-brzo-jednostavno-i-jeftino-bankarstvo-20181219

Axel,
jesi instalirao KEKS pay od Erstea?
za primanje, prebacivanje novca do par tisuća kuna frendovima, djeci i sl. i (dijelom) plaćanje uz QR code
mislim da se na to ide, sam app ne košta ništa a podržani su svi računi (i drugih banaka) jedino što je implementacija i integracija s onima koji imaju tek. račun u Ersteu bolja
podržano je i plaćanje recimo s kreditne kartice, ovisno dakle o tome koju karticu i račun prijaviš u app-u
zgodno je, probaj!

New Report

Close