Hoće biti ovoga na 400 kn?
BVPS
knjigovodstvena vrijednost po dionici
993,61 3/18
ma može biti i 10000 dok kreteni ne počnu isplaćivati dividendu ništa od ovog
ovo sam zadnje trgovao tamo još oko 2-2200, kada sam vidio kolike pare zalizani daje za nikakve garancije, nema šanse u takvu banku, nakon toga se još i Gazda nadovezao dokapom i odmah im uzeo kredit, pa to je kao Konzum samoposluga, tako se to vrti evo skoro desetljeće, pa kad mislite da će to otključavanja i zbog čega bi se trebalo dogoditi, godinama je već između 600 i ovih sadašnjih 450, pa tko je tu išta zaradio do sada, to je mala spalionica s državnim regulatorom, pa manje smrdi
Tko nije strpljiv neće zaraditi.
Činjenica jest da je državna, ali da radi s dobiti, Agrokor je prošao, book je sve veći, a dokap ide uskoro, tu dileme nema. Vlada radi na privatizacijama i ovo će doći na red jer na dnevnom redu jest.
Najpametnija je ekipa koja je kupovala na 600-700-800, držala na 500-550, a sad su pametni jer prodaju na 450. Samo naprijed. Čekat ću na 400 pa kud puklo.
P.S.
Book je 1000 kn as we speak. 993 je bilo na prošlom izvješću, za 30.09.2018.
mislim da tu zime nema što se tiče rizičnosti ulaganja, pogotovo na ovoj cijeni…
a što se tiče otključavanja cijene…možda ćemo se načekati i par godina ako ga uopće i bude…
ne govorim ja o rizičnosti ulaganja, nego kako 5-6 godina tapkaju na istom ili još nižem mjestu, a to za ulagače nije nikako dobro
Kolega purCo cijelo gospodarstvo tapka na istom ili još nižem mjestu od 2009. godine, što nam i burza slijedi, a posljedično i cijene dionica koje su osim turista sve redom u banani…
pa to i govorim, nitko ništa značajno ne može prodati i kupovati druge, tako da smo svi zarobljeni u tom začaranom krugu, prometi su stvarno koma
Ozbiljno razmisljam da se ostavim ovoga jer stvarno vise nema smisla trositi vrijeme i novac… Pokazalo se kao jako skup hobi to investiranje, tj. kockanje sa tesko zaradjenim novcem
veliki su nanjušili da ovdje mogu raditi što hoće, spajanja, zbrajanje, oduzimanja,dijeljenja, istiskivanje, delistiranje i to se obilato koristi, Vlada im je na primjeru Agrokora dala smjernice
Kolega purCo, evo članka koji u bit pogađa sve što ste rekli o velikim igračima kojima je dopušteno sve u Hrvatskoj, a o malim dioničarima ionako nikoga nije briga
vidim da su nagodbom agrokora u 1,3% suvlasništva…to bi bilo cca 300M kn ako uzmemo, kako su izračunali, da agrokor vrijedi oko 3B eur
inaće, uopće nisam nezadovoljan poslovanjem u prvih 9 mj., adekvatnost kapitala je ok, asimilirali su jadransku banku što je koštalo cca170M a što bi trebalo donijeti povečanje od najmanje 10% u budućem razdoblju, imaju povećanje klijenata, love poziciju kroz subvencionirane kredite a i interesantna je špekulacija da bi 2019. država, uslijed deficita po jamstavima uljaniku, mogla ublažavati gubitke proračuna povlačenjem dividendi iz javnih dd pa tako i hpba