HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Abc1
S paznjom sam procitao vas post, ali nisam shvatio poantu.
Htio sam reci da je to dionicko drustvo koje treba raditi u korist dionicara, stvarati dobit.
Nista drugo.
A lijevi i desni, eh, to je drugi par opanaka, ali sve slicno.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://hr.n1info.com/a276887/Vijesti/Agrokorovi-dugovi-mogli-bi-se-sruciti-na-porezne-obveznike.html

327 milja – ovdje će valkati jošrezervirati – jedno dvjesto su rezervirali, a morat ce bome kao neosigurani i 70 posto otpisati – ca 230 milja

bili su izjavili da su sve rezervitrali – jesu li begdje izlanuli koliko je to točno sve – 50, 60 ili 70 posto plasmana

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

S otpisom od 100% book je i dalje preko 850 kn.
A bit će 70-80% stoga je book nakon toga preko 900 kn.
Stoga je sve ovo na debelom diskontu.
A slijedi vrlo profitabilna 2018, čak i s tim dodatnim otpisima.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ono sto men ljuti – kod svih, a pogotovo kod bankara. ta hrpa ljigavih frazetina i lupetanja – izazovi, perspektive bla bla

da imaju imalo mozga, kad se ve c dogodilo – imamo toliki i toliki plasman, cijenimo da ce mo otpisati toliko i toliko i to sm otpisali. kraj priče. dionica ide dalje. ali ne, umjesti toga oni narucuju pr priopćenja a la fimi medija

S otpisom od 100% book je i dalje preko 850 kn.
A bit će 70-80% stoga je book nakon toga preko 900 kn.
Stoga je sve ovo na debelom diskontu.
A slijedi vrlo profitabilna 2018, čak i s tim dodatnim otpisima.

Sjedi 5 🙂
Potpisujem..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

HPB 24 milijuna kuna,

Ta grupa D vrijedna je 2,5 milijardi kuna i ima devet članova, od kojih Privredna banka Zagreb potražuje 664 milijuna kuna, Raiffeisen banka Zagreb 551 milijun kuna, NP Paribas i Credit Suisse AG London Branch po 376 milijuna kuna, Hrvatska poštanska banka 249 milijuna kuna, OTP banka 205 milijuna kuna, HBOR 102 milijuna kuna, Slatinska banka 16,4 milijuna kuna te Hipotekarna banka 14 milijuna kuna.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/najosiguranijih-47-vjerovnika-potrazuje-33-milijarde-kuna/6986085/

Dosadno je, nema trgovine.
Izgleda da se dno formiralo odavno na 500-550 kn, ali nikako da se iskopa iz rupe:-).

Ima li ovdje kakvih informacija?

mi smo ipak zemlja slučaj

Dosadno je, nema trgovine.
Izgleda da se dno formiralo odavno na 500-550 kn, ali nikako da se iskopa iz rupe:-).

Kada se nije dogodilo ništa što se trebalo dogoditi….

Znači next week FI.
Najavili su bili samo 9 mil Agrokora što upućuje na solidnu dobit.
A onda na proljeće još jedan solidan FI pa dokap.
Nema majci.
Ali da se sve razvuklo, jest.

Ima li nadeeee za nassss ?!

mi smo ipak zemlja slučaj

Nastavljam revijalno:

“A čini mi se da bih i ja dao pola života svog…”

New Report

Close