HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Treba taj intervju pročitati između redova. HDZ je stavio šapu na HPB i ima svog kandidata, a ovaj aktualni ne želi se predati bez ispaljenog metka.

Ponavlja se situacija s Podravkom, tako je i Mršić davao intervjue, ali to mu nije pomoglo.

Da se razumijemo. Ova uprava nije extra sposobna, al su ok. Prosjek bi rekao. Ako HDZ ima boljeg kandidata neka, super za sve. Ista stvar ko i u Dlkv-u. Prema tome cu i odlucivat dali ostajem ili ne u poziciji

Ako su HDZovci po nečemu poznati, poznati su po tome da uvijek za PU-e biraju najsposobnije i najstručnije ljude. 😀

Slažem se i to. Al trebate sada shvatiti da je najjača menadžerska stranka u istoj toj koalciji. A što su se oni dogovorili, mi to neznamo.

Pratimo situaciju i reagiramo, nema druge. Dugoročni investitori su prošlost, dugoročno u ovom svijetu ne postoji.

So true. Dugorocnost mozes igrati na Rivp i Ernt, i to par godina. Ostalo je pitanje mjeseci do tjedana.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Treba taj intervju pročitati između redova. HDZ je stavio šapu na HPB i ima svog kandidata, a ovaj aktualni ne želi se predati bez ispaljenog metka.

Ponavlja se situacija s Podravkom, tako je i Mršić davao intervjue, ali to mu nije pomoglo.

U sridu, rekli bi Alkari

Možda ćemo imati najbolji pokazatelj kroz isključenje ili ne ministra financija. Ukoliko njega isključe iz ovoga, u cjelosti, vjerajatno će se teren pripremati za člana, donatora ili rođu… Rođi svakako odgovara što niža cijena dokapa, a kako bi HDZ imao dobroga sponzora.
Ostaje i pitanje dokapa uopće. Naime, ta ideja je ideja preds. uprave, ne i Vlade.

U sridu, rekli bi Alkari

Možda ćemo imati najbolji pokazatelj kroz isključenje ili ne ministra financija. Ukoliko njega isključe iz ovoga, u cjelosti, vjerajatno će se teren pripremati za člana, donatora ili rođu… Rođi svakako odgovara što niža cijena dokapa, a kako bi HDZ imao dobroga sponzora.
Ostaje i pitanje dokapa uopće. Naime, ta ideja je ideja preds. uprave, ne i Vlade.
[/quote]

Dokap će biti sigurno, jer bez ministra Marića, nebi ni započeli proces….ono što je najbitnije, da im novac treba za rast, a to veseli….

Ajde, opet ja,…..
Šta vi svi znate što je još u ormarima ????

Rezervacije su odradjene. A sto je u tvom ormaru?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Prema Odaku, svi su odradili sve rezervacije i to 50%. Sada nam ostaje vidjeti kako će proći nagodba. Morate znati da se sva poduzeća u Agrokoru prodaju pod “punom cijenom” bez opterećenja kreditima, kamatam i ostalo. Što po meni matematički mislim da vrijednost ukupne imovine Agrokora je negdje oko 20 milijardi….

Tako nesto. Sto znaci da bi 55-60% bilo adekvatnije, ali to je skoro u statistickoj pogresci. Ako je netko zainteresiran za pojedine firme dat ce 10-20% premije.

Vidjet ćemo sve. Ja sam prije nekoliko postova napisao da je ovo možda i zadnja dionica koja bi u roku od 2-3 godine mogla odraditi rast od 100%. Meni je HPB najmanja pozicija u portfelju, uzeo je jedino zbog extra velikog pada u jako malom vremenu.

Trgovanje nije relevantno za cijenu dokapa.
Da jest, mogli bi sutra zrokati na 100 kn.
Meni je ovo otpis pending further notice.
I ja ocekujem ne manje od 700 jer nema razloga za to. I po 800 bi fondovima bio cist ok ulaz.

New Report

Close