HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidjet ćemo u ponedjeljak.
Ako izvješće pokaže manje rezervacije branit će 700.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ma zelim reci da ne dopusta da se digne cijena digne iako moze prodavati i po vecoj

Znam što želite reći.
Ali cijena ne ovisi o nečijoj želji, bar ne generalno.
On može drmati dok je bio loš Q1, nelikvidno itd.
Jednom kad se očisti smeće nema on više što.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ma zelim reci da ne dopusta da se digne cijena digne iako moze prodavati i po vecoj

To su žvake za seljake, pa ne prodaje čovjek 10ak komada… prodaje stotine, i ne prodaje se to na isti način pa da ćeš stavit na ask da bude prvi nalog i bok…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Danas bi trebalo biti izvjsce?
Danas ce nam biti sve jasno

Izvješće će biti u pon

Očekujem isti scenarij kao na ZABA-i.

Nisam siguran, ovdje moglo bit rezervacija.

Bitno da ste meni mast vadili kad sam govorio pretpostavke da Hbp I ostale banke nisu sve rezervirale ; ima nekoliko stranica dalje i naravno optužili me da drukam.
I da, stručnjaci su tu govorili da je zaba sve rezervirala u prvom kvartalu sad vidimo da nije!
Osobno smatram da ni ovo nije kraj rezervacijama i da tome u prolog ide dizanje adekvatnosti kapitala.(kod zabe)
To jasno odredjuje trend!
Sad vi tu lupajte i dalje da netko ruši po 500 i da je razlog dokap.

Stručnjak do stručnjaka!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Marić kaže da je HPB nepotrebno utrošio 113 milijuna na rekalme

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/istina-o-stanju-drzavne-imovine-goran-maric-u-velikom-intervjuu-otkriva-sokantne-podatke-kako-se-trosilo-u-drzavnim-firmama-i-institucijama/6413528/

Market je cesto i vecinu svog vremena neracionalan, a onda dode vrijeme kada postane racionalan…buy on dip, sell on high

Ima primjera i vremena za zaraditi uvijek, samo treba biti izrazito discipliniran

Vjerovatno tocno. Imaju logistiku.
Opet, imali su kampanju privlacenja klijenata. Treba pogledati cost-effect i onda donijeti sud. To je jedini nacin iako vjerujem da je u pravu.

Market? O da…

New Report

Close