Netocno. Ne rezervira se za kvartale niti za dospijeca, nego za ukupni iznos sumnjivog duga. Los druk, gospon dragi.
@serislav
A zašto bi drukao?Da kupim jeftinje?Dajte molim vas!
Mislim da je dionica trenutno jeftina što ne znači da ne može biti još jeftinija!
A to da su ogradili sve rezervacije mačku o rep!
Budete vidli!
Uvijek moze jeftinije, nema spora.
Apropos rezervacija:
A) Banka ima sumnjive plasmane.
B) Identificira ih i za njih napravi rezervacije.
C) Dostavlja izvjesca regulatoru. Redovito.
Ovo zadnje radi kao urica, barem sad kad je pukla bruka. Zaba otisla u minus zbog toga. Indikativno, ne? Odak je sprzio Agrokor na domacem trzistu vec i prije, btw.
I mora tako biti jer sve drugo predstavlja kazneno djelo.
Vidim da me pokupilo na 500 kn i to fina količina. Još jedna dionica koja ima totalno krivi pad. Nije ugrožena Agrokorom u toj mjeri, prošla neokrznuto sa švicarcem. Idemo dalje…..povrat kroz godinu dana očekujem negdje 20-30%.
Volim kada ovako sve pada. Još malo i blizu smo targeta na ZABA i HT
Evo promjena trenda 😀
Žao mi je što nisam prije prodao pa da sad kupujem jeftinije.
Ljudi će uskoro shvatiti da je tsunami rezrvacija prošao i da se dalje nastavlja s dobiti.
A zašto je tome tako? Zato jer je bilanca snimak stanja na izvještajni dan. Nema na rate, nema raspoređivanja, nema prebacivanja, nema razvlačenja. Čitave agrokorske rezervacije, one poznate, su stavljene u izvještaj. Zato je dobit bila na nuli, a kod Zabe čak i debeli minus. Sigurno ne bi bilo tako da se može razvlačiti. I prestanite više njonjati.
Nekako se bojim da bi za par mjeseci mogao napisat identičnu rečenicu. :/
Ljudi će uskoro shvatiti da je tsunami rezrvacija prošao i da se dalje nastavlja s dobiti.
A zašto je tome tako? Zato jer je bilanca snimak stanja na izvještajni dan. Nema na rate, nema raspoređivanja, nema prebacivanja, nema razvlačenja. Čitave agrokorske rezervacije, one poznate, su stavljene u izvještaj. Zato je dobit bila na nuli, a kod Zabe čak i debeli minus. Sigurno ne bi bilo tako da se može razvlačiti.
Rezervacije su dosta subjektivne. HPB može za par mjeseci zaključiti da je vjerojatnost naplate manja nego što su prije mislili i povećati rezervacije. Mislim da je to i najvjerojatniji scenariji.
A zašto je tome tako? Zato jer je bilanca snimak stanja na izvještajni dan. Nema na rate, nema raspoređivanja, nema prebacivanja, nema razvlačenja. Čitave agrokorske rezervacije, one poznate, su stavljene u izvještaj. Zato je dobit bila na nuli, a kod Zabe čak i debeli minus. Sigurno ne bi bilo tako da se može razvlačiti. I prestanite više njonjati.
Misliš?
Mislim da ti je to wishful thinking.