HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što se tiče dividende i dalje je na snazi Odluka Države o isplati 60% dobiti iz kompanija gdje imaju više od 50%. Samo sam prema tome napravio računicu… Ta odluka je naravno katastrofa (kompanije koje su određene kao strateške umjesto da investiraju u razvoj, krpaju proračunske rupe) ali na snazi je, vidimo i u Janafovom objašnjenju nedavnom da se na to pozivaju.

Što se tiče dokapa prema svim direktivama i napucima Europske komisije ne bi smjeli sudjelovati na dokapu već bi se trebao udio Države smanjivati. Pogledajte samo što su sve uvjetovali NLB-u, a puno je veći od HPB-a sa svim svojim povezanim subjektima.

Kod obje stavke naravno postoji (puno) ALI jer svašta smo već od političkog vrha vidjeli.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Koliko bi onda bila dividenda? 50Kn ?

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Tako nešto.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Banke pune gotovine, ne zanima ih jeftin HNB-ov novac!
Vaš link …

Netko prodajući jednu dionicu ruši cijenu na 740. Kakav majstor, nema se što reći. Vrh.
Pokušaj ušićarenja prije odluke o divki od 50 kn i možebitnom dokapu, koji neće ići ispod booka. Neće ići, frende.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Pogledajte naloge na 779,99 3kom. zatim 780 3kom. zatim 885.99 6kom, zatim 887,99 6kom.

Uglavnom ja sam print screen napravila i poslala upit HANFI da vidimo kak se to neki ponašaju.
Ak bu isti ispod tih naloga bude prijavica pala.

Dobro pečem jajca!

A mislite da nema ljudi koji trguju sa tako malim iznosima?

a koliki je zakonski minimum za prodaju dionice HPBa?

Ekipa da nalog za prodaju 10 kom i netko mu kupi 9.
Jedna mu ostane i ako povuče nalog mora ponovno platiti minimalnu proviziju,nema ništa čudno.
Mi mali plaćamo 30-50 kn po nalogu ovisno o prometu

Nije mi jasno za toliku brigu, pa neka ljudi prodaju ako hoce. Iskreno ja se ovdje trenutno uopce ne brinem oko cijene. Banka dobro posluje i stvara dobit, u nadzornom odboru sjede ljudi iz porezne i ministarstva, uprava za sada izgleda da zna sta radi, mozda bude i neka dividenda (mozda i ne), no za sada mi sve izgleda stabilno i pozitivno.

Otkud vam informacije o dividendi ?

Ja sam u plusu 16000 na HPB-u pa mogu čekat i čekat i čekat …
Samo smireno bude li opet po 550 super idemo ispočetka.

mi smo ipak zemlja slučaj

New Report

Close