To bi trebalo biti dobro, ne?
Otpišu se potraživanja, ode u trošak, ali se oslobode rezervacije. Netto računica bi trebala biti ok.
Ask je praktički nestao…
Kakvo čistilište ovdje.
ovo nije dobro
http://zse.hr/default.aspx?id=75193
15.12.2016 08:59:36
Vezani dokumenti:
HPB d.d. – Obavijest o Zaključku Vlade RH
zašto ovo nije dobro?
Lovrinčević je pametan tip. I normalan mi se čini. Nije Lovrinović.
I mene je štrecnulo u prvom čitanju kada sam krivo pročitao prezime, ali sam se sjetio da je on sada sa Pernarom i da ga nemaju zašto stavljati u NO.
15.12.2016 08:59:36
Vezani dokumenti:
HPB d.d. – Obavijest o Zaključku Vlade RH
zašto ovo nije dobro?
[/quote]
Po meni je ovo dobro a i HP-a je tu
Lovrinčević, Vuraić Kudeljan i Miličević kandidati za nadzornike HPB-a
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 15.12.2016. – 10:34:37
ZAGREB – Hrvatska poštanska banka izvijestila je da je zbog isteka mandata sadašnjim članovima Nadzornog odbora, Vlada Republike Hrvatske na sjednici održanoj dana 14. prosinca donijela Zaključak kojim predlaže Glavnoj skupštini banke da u Nadzorni odbor izabere Željka Lovrinčevića i Marijanu Vuraić Kudeljan, na razdoblje od šest mjeseci.
Također, banka je zaprimila prijedlog dioničara HP-Hrvatske pošte d.d. da se u Nadzorni odbor Banke izabere Marijana Miličević.
Uprava i Nadzorni odbor pokrenuli su postupak izbora novog sastava Nadzornog odbora.
Lovrinčević je pametan tip. I normalan mi se čini. Nije Lovrinović.
greška je očita , moje isprike gospodinu
Čini se da je spektakularni rast odrađen sinergijom “recennzije” na blogu i odličnih FI. Sada sinergije nema pa polako ali sigurno klizi dolje.
Je li ovo dobra vijest:
Meni je, nekako mi se čini da HPB kao državna trvtka time postaje manje zanimljiva ekipi koja voli imati prste u pekmezu 🙂