HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sljedeća stanica je 650 kn

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

Ne kolega, sljedeća stanica je 800+ kroz par mjeseci. Ne da su samo riješili gubitak kakav je bio 2014, ne samo da je 2015 bila u debelom plusu, nego je prva polovica ove god prema FI bila najbolja u povijesti banke. Svaki ulaz čak i do 720 po meni je jako dobra investicija. Također, oni koji su (osim ako nisu morali) prodavali po ovim cijenama, mislim da su pogriješili. Naravno pokupovao sam. I dividenda može samo biti veća… Evo linkovi:
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/HPB-fin2016-2Q-NotREV-K-HR.pdf
http://www.mojedionice.com/dionica/HPB-R-A (pogledajte gubitak 2014, dobit 2015 koja je 124 mil kn, a za prvih 6 mj 2016 je 95 mil kn!!!!!)… Povratak na stare cijene po meni je samo pitanje vremena i čekanja naravno. Isplatit će se zasigurno……

Tko od Vas ima informaciju da je HPB izgubio spor (1.stupnja) u vrijednosti cca 140 mil kn?

Jesu objavili to negdje?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

http://www.maxportal.hr/hrvatska-postanska-banka-izgubila-spor-od-140-milijuna-kuna-odvjetnik-zalic-cemo-se/

Pa baš lijepo od njih što su obavijestili pučanstvo!? U kojoj je HPB ono kotaciji!?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

bilo je pitanja zašto je sipano na 630.. eto zato jer će ponovno uć na 555.

pišem samo na dionicama koje držim..

Datum na clanku je 23.05.2016 !?!?!..Znaci nista novo sto se do sad nije znalo…Oprez kolege

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Datum na clanku je 23.05.2016 !?!?!..Znaci nista novo sto se do sad nije znalo…Oprez kolege

Pozdrav

Vi ste znali za ovo?

Kakve veze ja imam s tim ?..tko god bolje prati dogadjanja oko hpb i fantasylanda to zna…Ta je info dostupna vec 4 mj….netko ju je danas plasirao na forumu i time srusio cijenu…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

A gle, cca 100 kom po prosjeku 620 je opet bolje nego po 650. Iskorigirat će se i rasti kako se bliži Q3 FI… Da bi netko dobio, netko mora i izgubiti.

u svakom slučaju dobar zaheb svim današnjim prodavačima

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Kakve veze ja imam s tim ?..tko god bolje prati dogadjanja oko hpb i fantasylanda to zna…Ta je info dostupna vec 4 mj….netko ju je danas plasirao na forumu i time srusio cijenu…

Pozdrav

Ja sam pitao, kolega je plasirao, a ja sam to čuo od poznanika, iskreno, nisam nikada čuo za portal na kojemu je vjest objavljena.

Ali ono što me smeta je da nema obavjesti na ZSE!

New Report

Close