HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo se i dalje čisti po bidu.

Po asku kolega 😉 ne po bidu. Vjerujte mi ja znam, to mi je srednje ime.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

🙂 Naravno. To sam htio i napisati. 🙂

Istovar 2.000 kom po 605 kn.

Misliš dogovrena transkacija. *Utovar/istovar*

使用を信頼し、あなた自身の能力の

i ovdje zavladala nestašica papirića! samo 100 kom na asku??!!

i ovdje zavladala nestašica papirića! samo 100 kom na asku??!!

Pa ima jako puno ljudi koji su to kupovali na razinama od 800-1200kn, i ja sam jedan od takvih… Uspio sam prosjek spustiti na oko 690kn… Ali svejedno ne dam ispod 800kn… BV je 900kn…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ovdje kao na Zabi od pred nedavno. Stavlja li ga stavlja, presušit ćeš i ti jednom a onda po starom dobrom običaju idu hip i hop a prije toga rade gric i grec. Prosto nevjerojatno da netko u ovakvoj situaciji kad može bez beda potegnut na bar 700 on fino kipa na 630 i tako danima a promjena u TOP 10 nema. Da mi je onaj CD od Skdd-a….

使用を信頼し、あなた自身の能力の

odlučio zamijenit štednju iz hpb-a u dionice hpb-a pa bumo vidjeli koliko je mudra bila je ta odluka

mi smo ipak zemlja slučaj

Pa odluka ne bi trebala biti losa, dapace, povrat bi trebao biti puno bolji…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Čekamo potvrdu jel alutruist presahnuo…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Zar nije 1100????

New Report

Close