HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo, kolega kojeg uopće ne cijenim po investicijskim savjetima i postovima je upravo jedan od takvih. Kupio je vjerovatno 10 dionica i ispraznio cash s računa, al takvih poput njega ima, isto ko i birača HDZ-a i SDP-a u onom svijetu….

Ne znam na koga se ovo odnosi… jesi ti onaj sa 2% prinosa u ovoj godini sa mojedionice.hr? Tko tebe sluša nahebo je.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@poaskubidu
Na tebe!, i da ni to čak u stanju nisi pročitati!, koliki mi je prinos u ovoj godini….i onda se mi čudimo non stop nekim stvarima, sorry, ali ideš na ignore….

Ne znam čemu toliko jala u tvojim postovima. Svako dobro i manje nervoze, svatko je kovač vlastite sreće. Manje zavisti.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Netko je očito odlučio malo podići cijenu HPB-a. Vidljivo po trgovanju zadnjih par dana.

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

Krivo, objavljen je post…..cisto da vidite utjecaj pisanja i medija

Nema prodaje vise, maknuli naloge

Da li ima nesto sto nije istina u tom postu o HPB (govorim o cijeni koja je u petak bila +/- na oko 540kn)? Cisto me interesira nista specijalno ili provokativno… 🙂

Super da raste.
Moja je procjena da bi mogla još jedna 20% potegnuti…

u hpb je sve za 5
http://www.seebiz.eu/dionice-hpb-a-sve-zanimljivije-investitorima/ar-142766/

Da li ima nesto sto nije istina u tom postu o HPB (govorim o cijeni koja je u petak bila +/- na oko 540kn)? Cisto me interesira nista specijalno ili provokativno… 🙂
[/quote]

nema neistine…nego čisto komentiram utjecaj…

Koliko jala a razlika od zadnjeg jalovanja čistih 70 kn 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close