Evo, kolega kojeg uopće ne cijenim po investicijskim savjetima i postovima je upravo jedan od takvih. Kupio je vjerovatno 10 dionica i ispraznio cash s računa, al takvih poput njega ima, isto ko i birača HDZ-a i SDP-a u onom svijetu….
Ne znam na koga se ovo odnosi… jesi ti onaj sa 2% prinosa u ovoj godini sa mojedionice.hr? Tko tebe sluša nahebo je.
@poaskubidu
Na tebe!, i da ni to čak u stanju nisi pročitati!, koliki mi je prinos u ovoj godini….i onda se mi čudimo non stop nekim stvarima, sorry, ali ideš na ignore….
Ne znam čemu toliko jala u tvojim postovima. Svako dobro i manje nervoze, svatko je kovač vlastite sreće. Manje zavisti.
Netko je očito odlučio malo podići cijenu HPB-a. Vidljivo po trgovanju zadnjih par dana.
Krivo, objavljen je post…..cisto da vidite utjecaj pisanja i medija
Krivo, objavljen je post…..cisto da vidite utjecaj pisanja i medija
Da li ima nesto sto nije istina u tom postu o HPB (govorim o cijeni koja je u petak bila +/- na oko 540kn)? Cisto me interesira nista specijalno ili provokativno… 🙂
Da li ima nesto sto nije istina u tom postu o HPB (govorim o cijeni koja je u petak bila +/- na oko 540kn)? Cisto me interesira nista specijalno ili provokativno… 🙂
[/quote]
nema neistine…nego čisto komentiram utjecaj…
Koliko jala a razlika od zadnjeg jalovanja čistih 70 kn 🙂