HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odlican rezultat!
Za sada izgleda sve ide ok

Napravio sam usporedbu HPB-a i PBZ-a. Vrlo interesantno. Cijene bi trebale biti obrnute i još uvijek bi HPB bio jeftiniji.

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

Napravio sam usporedbu HPB-a i PBZ-a. Vrlo interesantno. Cijene bi trebale biti obrnute i još uvijek bi HPB bio jeftiniji.

dajte kolega, podijelite, ovdje nam treba dobrih vijesti.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Eto neznanja, pa ne možeš to uspoređivati uopće. Napravi analizu PBZ i ZABA, a HPB ne možeš uspoređivati s ove dvije kuće

Ovdje su i tako samo dobre vijesti zadnje vrijeme. A usporedbu nije teško napraviti.

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

Eto neznanja, pa ne možeš to uspoređivati uopće. Napravi analizu PBZ i ZABA, a HPB ne možeš uspoređivati s ove dvije kuće

Zašto ne?

Zašto ne?
[/quote]
nisam još čitao odluke Skupštine, zašto ovo pada

Zato što je kupnja šuplja, a nekome očito trebaju novci… bilo kako bilo, nema ništa novo što bi opravdalo pad a ni rast…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Zato što je kupnja šuplja, a nekome očito trebaju novci… bilo kako bilo, nema ništa novo što bi opravdalo pad a ni rast…

hvala, sada ću čitati

Ono što pričamo ja i par kolega ovdje….evo 100k prometa samo za jedan post…..a onda kreće jutarnji list itd itd….sve za dobrobit RH naroda

Kakav post?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

NB se izjasnio na svom blogu nakon dugo vremena po pitanju HPB-a… sumnjao sam da je možda prodao ali nije tako da definitvno ostajem in, čak sam malo podebljao.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close