Napravio sam usporedbu HPB-a i PBZ-a. Vrlo interesantno. Cijene bi trebale biti obrnute i još uvijek bi HPB bio jeftiniji.
Napravio sam usporedbu HPB-a i PBZ-a. Vrlo interesantno. Cijene bi trebale biti obrnute i još uvijek bi HPB bio jeftiniji.
dajte kolega, podijelite, ovdje nam treba dobrih vijesti.
Eto neznanja, pa ne možeš to uspoređivati uopće. Napravi analizu PBZ i ZABA, a HPB ne možeš uspoređivati s ove dvije kuće
Ovdje su i tako samo dobre vijesti zadnje vrijeme. A usporedbu nije teško napraviti.
Eto neznanja, pa ne možeš to uspoređivati uopće. Napravi analizu PBZ i ZABA, a HPB ne možeš uspoređivati s ove dvije kuće
Zašto ne?
Zašto ne?
[/quote]
nisam još čitao odluke Skupštine, zašto ovo pada
Zato što je kupnja šuplja, a nekome očito trebaju novci… bilo kako bilo, nema ništa novo što bi opravdalo pad a ni rast…
Zato što je kupnja šuplja, a nekome očito trebaju novci… bilo kako bilo, nema ništa novo što bi opravdalo pad a ni rast…
hvala, sada ću čitati
Ono što pričamo ja i par kolega ovdje….evo 100k prometa samo za jedan post…..a onda kreće jutarnji list itd itd….sve za dobrobit RH naroda
Kakav post?
NB se izjasnio na svom blogu nakon dugo vremena po pitanju HPB-a… sumnjao sam da je možda prodao ali nije tako da definitvno ostajem in, čak sam malo podebljao.