HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

e pa hvala djedu mrazu. nije treb’o, ali če dobro doći 🙂

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ovo se mora odraziti na cijenu dionice

ovo se mora odraziti na cijenu dionice

da, nadolje. ipak smo mi grobex.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Znači više ni dividenda ne može privući kupce, vrlo neobično.

Čeka se dokap.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Koji dokap?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Nista nije neobicno, nego kao sto je vec 100 puta receno – na zse inace nema love/likvidnosti…i dzabe sto bi ja sve kupio, kad se nema. Drugo je predivni zakon sa porezom na kapitalnu dobit…tako da…kad sve zbrojis, dobijes ovo sto dobijes

Hm, sad tražim i ne mogu pronaći ali kao da sam negdje čitao da ide dokap i zato je onaj prodavao na 550 velike količine. Sad tražim i toga nema, možda sm sanjao. Ako jesam isprike za obmanjivanje.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Pa i mene si naveo na traženje, ali isto kao i ti, nisam našao ništa o drugom dokapu, ali sam našao sve za prvi i drugi krug prvog dokapa.

Možda si mislio na drugi krug prvog dokapa!?

Jer koliko vidim na ZSE, odluka Vlade govori samo o jednom dokapu…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ne znam, očito da sam nešto pobrkao. Šteta što nisam podebljao na 550.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Evo sad hpb po 570 pa nitko ne kupuje…

Imamo različite gledalice ili si snen?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close