HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ovo se rusi, ima neki razlog?

Ne znam da li je to neki razlog, ali uvjek je kupitii jeftinije dobar razlog.
Meni nikako nije jasno kod njih, tamo prijašnja uprava stalno povećava dobit banke, dođe nova uprava pa iskaže gubitak od preko 400 niliona, (samo kuna, ne EUR-a), pa za samo devet mjeseci ta nova uprava iskaže dobitak od preko 100 miliona.
Hvala, ne.

[/quote]

Meni se čini da će prije biti – hvala da, jer argumenti koje nudite, zacijelo ne mislite ozbiljno s takvim slabim rezoniranjem
[/quote]
Ne mladiću, gotovo niti u jednoj branši tako značajno se ne mogu tako brzo mijenjati dobici i i gubitci.
Pogotovo ne u bankarstvu kod nas. kada su banke prepune novaca i nemaju ih kome plasirati, a dobit samo raste.
No, to je tvoja stvar.
Banke koje su kod nas, a u stranom vlasništvu,
provjeri, imaju stalan pad dobiti, pusti izvanredne prihode, ali baš ova domaća luduje, gore, dolje po preko pola milijarde kuna.
Kupuj, niti ja ne mislim da je sada skupo.
Moje rezoniranje nije slabo, sasvim sigurno znam nešto o tome.

I ovo se rusi, ima neki razlog?

Ne znam da li je to neki razlog, ali uvjek je kupitii jeftinije dobar razlog.
Meni nikako nije jasno kod njih, tamo prijašnja uprava stalno povećava dobit banke, dođe nova uprava pa iskaže gubitak od preko 400 niliona, (samo kuna, ne EUR-a), pa za samo devet mjeseci ta nova uprava iskaže dobitak od preko 100 miliona.
Hvala, ne.

[/quote]

Meni se čini da će prije biti – hvala da, jer argumenti koje nudite, zacijelo ne mislite ozbiljno s takvim slabim rezoniranjem
[/quote]
Ne mladiću, gotovo niti u jednoj branši tako značajno se ne mogu tako brzo mijenjati dobici i i gubitci.
Pogotovo ne u bankarstvu kod nas. kada su banke prepune novaca i nemaju ih kome plasirati, a dobit samo raste.
No, to je tvoja stvar.
Banke koje su kod nas, a u stranom vlasništvu,
provjeri, imaju stalan pad dobiti, pusti izvanredne prihode, ali baš ova domaća luduje, gore, dolje po preko pola milijarde kuna.
Kupuj, niti ja ne mislim da je sada skupo.
Moje rezoniranje nije slabo, sasvim sigurno znam nešto o tome.

[/quote]

a kako bi bilo da pročitate izvješće – ondje lijepo piše i otkud gubitak i otkud dobitak. pa onda ovdje podijelite s nama vase argumente kako to što piše u izvješću nije točno ni za gubitak ni za dobitak. pa nismo pali s marsa, valjda malo pratimo dionicu i izvješća prije no što počnemo pisati o njoj.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

još jedan očiti dokaz da s državom bolje ne imati posla no ovaj put su u dokapitalizaciji učestvovali veliki
igrači-Agrokor,adris,euroherz
možda opet ide neka dokapitalizacija pa nema druge nego u kupnju po ovim cjenama

plavi01

jeb.š mi koncepciju… :-/

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

plavi01

možda dokapitalizacija ovaj bude po nižoj cijeni?!

Netko nam rusi dionicu

Netko nam rusi dionicu

netko ruši sve dionice na grobexu. bez dobrih duhova zaštitnika nijedna nema šanse.

Nazalost netko silom bjezi van, ja koju god dionicu kupim pada, to nema nigdje

Hahaha to se tako cini, jer nema likvidnosti, pa cim netko izadje ode cijena dole. A ond se ljudi pocnu pitat sta tu ne valja, pa i oni prodaju…spirala

Hahaha to se tako cini, jer nema likvidnosti, pa cim netko izadje ode cijena dole. A ond se ljudi pocnu pitat sta tu ne valja, pa i oni prodaju…spirala
[/quote]

Ove dvije rečenice bi svatko trebao držati zaljepljene uz zaslon jer su stoposto točne i poučne.

Hvala kolega 🙂

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/n2EgKDWkWHVShlkyRGRVdQ==.pdf
30.3.prijedlog odluke o upotrebi dobiti banke

New Report

Close