HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da ne,ovo je jedina banka u državnom vlasništvu

Nije, Croatia banka je također u državnom vlasništvu

Mislim da ne,ovo je jedina banka u državnom vlasništvu

Ee kažem da će se HPB 100% prodavati, ali vjerojatnost za to je jako velika… Evo, ja ću vam dati popis a vi meni recite, što se tu isplati prodati i koliko se novaca može dobiti za što!?

ACI-R-A
CRAL-R-A
DDJH-R-A
HEP-R-A
HPB-R-A
HP-R-A
INA-R-A
IMZV-R-A
JNAF-R-A
LKRI-R-A
PODR-R-A
PTKM-R-A

Po meni, automatski otpadaju CRAL-R-A, DDJH-R-A, INA-R-A, IMZV-R-A i PTKM-R-A…

Što nam preostaje?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

kupci isti oni koji su hpb već dokapitalizirali adris,agrokor,euroherz ili netko drugi ‘

Neznam zašto baš HPB a ne npr.PTKM to bi mi bilo logičnije.Ne kažem da niste Ivane u pravu ali nisam 100 % siguran. Do sada se HPB spominjala kao temelj za agrobanku,pračenje poljoprivrednika… i to je dobro da država ima u svom vlasništvu ovako jednu jaku banku. Mislim da je ovo dobra dionica po ovoj cijeni i bez prodaje

Neznam zašto baš HPB a ne npr.PTKM to bi mi bilo logičnije.Ne kažem da niste Ivane u pravu ali nisam 100 % siguran. Do sada se HPB spominjala kao temelj za agrobanku,pračenje poljoprivrednika… i to je dobro da država ima u svom vlasništvu ovako jednu jaku banku. Mislim da je ovo dobra dionica po ovoj cijeni i bez prodaje

zato što ptkm vrijedi otprilike nula kuna. spržili su svu imovinu, a da bi postali konkurentni, moraju uložiti milijardu kuna. ako drzava to uvali po nula kn uz obvvezu ulaganja, to će biti uspjeh nad uspjesima

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Nekako sam razmišljao u smjeru što se može prodati da se zaradi, PTKM, CRAL, DDJH,… i ostali to definitivno nisu, vjerojatno da RH to hoće prodati, trebala bi ona “platiti” nekome da to uzme… Ovo “platiti” nije nužno platiti, već ajmo reći, izaći u susret na neki drugi način…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

da ,slažem se s vama

Dobra dobit za 2015, ali je vec odavno poznato da izvjesca ne utjecu na cijenu dionice…

I ovo se rusi, ima neki razlog?

Ne znam da li je to neki razlog, ali uvjek je kupitii jeftinije dobar razlog.
Meni nikako nije jasno kod njih, tamo prijašnja uprava stalno povećava dobit banke, dođe nova uprava pa iskaže gubitak od preko 400 niliona, (samo kuna, ne EUR-a), pa za samo devet mjeseci ta nova uprava iskaže dobitak od preko 100 miliona.
Hvala, ne.

Ne znam da li je to neki razlog, ali uvjek je kupitii jeftinije dobar razlog.
Meni nikako nije jasno kod njih, tamo prijašnja uprava stalno povećava dobit banke, dođe nova uprava pa iskaže gubitak od preko 400 niliona, (samo kuna, ne EUR-a), pa za samo devet mjeseci ta nova uprava iskaže dobitak od preko 100 miliona.
Hvala, ne.

[/quote]

Meni se čini da će prije biti – hvala da, jer argumenti koje nudite, zacijelo ne mislite ozbiljno s takvim slabim rezoniranjem

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Čudi me da ovako pada i da nema neke podrške. Nije li i bloger vlasnik ovoga?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close