@randopph
Ne znam što si htio reći, pretpostavljam da dokupljuješ a već imaš sto dionica?
Ako dokupljuješ, na osnovu kojeg izvješća si se na to odlučio? U zadnjih godinu i više dana smo gledali izvješća sa ogromnim razlikama. os velikih dobitaka do velikih gubitaka.
Meni je to, blago rečeno, jako čudno.
One tvrtke koje trebaju svježi kapital kako bi opstale moraju dati dionice po nižoj cijeni”, navodi Rinkovec
Sušta istina. Hpb je upravo u takvom stanju. 600 sumnjam, prenisko je, 1100 možemo zaboraviti, sve od 700 do 1000, ili ćemo biti razrijđeni ili podebljani.
ja svoju stotku prikuplujem!
ne vidim te u prvih 10 još
S obzirom na nerevidirano izviješće, jučer u konsolidiranom izviješću HPB je na polugodištu prikazao 1,111 milijuna kuna veću dobit, te ona sada iznosi 83.356.492 milijuna kuna.
Vaš link …
LP.
nije problem u poslovanju, nego u dokapu. ako kupim po 800, a dokap prođe po 600, morat ću čekati godinu, godinu i pol da dodem samo na nulu, a kamoli da nesto usicarim. a drzava kada dokap radi, znamo da tresu se brda , rodi se miš.
A što ako u dokapu bude skuplje?
A što ako u dokapu bude skuplje?
hibridne su pretvorili po 1100, pa onda kao pripremu dokapa snizili nominalu na 600. zasto. zato što po zakonu dokap ne moze ici ispod nominale. a ako imas nominalu po 1100 i nitko nece da dokapo po toliko, onda moras sniziti nominalu na 600 i reci – dokap minimalno po 600 pa sve do 1100. 1100 mozemo zaboraviti, 600 i 900 (toliko je bila nudila erste) mislim da ke naizgledniji dokap. tkogod ima stjecanje ispod, lijepo za njega, tko ima iznad, ništa strašno, malo će biti razvodnjen, ali zato dobiva bolju tvrtku, jaču.
pa uđi u dokapu!
Osobno sam imao ozbiljnu namjeru sudjelovati u dokapu, ali je minimalni propisani iznos sredstava za sudjelovanje u dokapu, 100 tisuća EUR!!
Malo previše za male igrače, ali tko bude imao taj novac i uloži, smatram da neće pogriješiti!!
LP.
S donešenim odlukama na Glavnoj skupštini, stvoreni su svi preduvijeti da se krene s pozivom za upis dionica i dokapitalizacijom.
Napokon, da vidimo po kojoj cijeni će se izvršiti dokapitalizacija i kako će banka konačno izgledati vlasnički!!
Lp.