HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kaže: Država čeka rast dionica pa da krene u prodaju[emo_smijeh]
Pa kako će rasti, tko će ih kupovati u ovoj besparici?

Država čeka rast dionica kako bi krenula privatizacija

Operativna dobit HPB-a porasla je 40 posto

jučer šef DUDI-ja kako ponovo prodaju HPB ali se nije izjasnio kako

uh, sad je valjda jasno zašto erste nije htjela ponuditi više od onoga što je ponudila. i zašto je otp odustao…
a još su tu neki i dividendu prizivali…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

uh, sad je valjda jasno zašto erste nije htjela ponuditi više od onoga što je ponudila. i zašto je otp odustao…

Mislim da je red da se prvi oglasi predsjednik udruženja obožavaoca lika i djela prethodnog predsjednika uprave.

Mislim da je red da se prvi oglasi predsjednik udruženja obožavaoca lika i djela prethodnog predsjednika uprave.
[/quote]
Izašao sam ja odavde prije Čede! Kud Čedo tamo i ja!
Ovaj gubitak je za bio očekivan još prije uspostave nove uprave i mjera HNB-a, Čedo Vam je sve objasnio u priopćenju koje je netragom nestalo. LP!

@banana – to priopćenje je nestalo zajedno s postom u kojemu obavještavate svekoliku javnost o svom izlasku iz HPB-a, jel tako? 😉

@banana
– to priopćenje je nestalo zajedno s postom u kojemu obavještavate svekoliku javnost o svom izlasku iz HPB-a, jel tako? 😉

Pun pogodak!

[/quote]
Ovaj gubitak je za bio očekivan još prije uspostave nove uprave i mjera HNB-a, Čedo Vam je sve objasnio u priopćenju koje je netragom nestalo. LP!

[/quote]

haha izašli ste?! pa kako to, pa zar nećete čekati dividendu?

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

[/quote]

[/quote]

haha izašli ste?! pa kako to, pa zar nećete čekati dividendu?
[/quote]
Prepustio sam je Vama![emo_ooooo]

Pa dobit je odlicna ovo su gubitci iz afere bankomat to pokazuje nase pravosuđe kako je ucinkovito nikom nisu uzeli ni kucu a nestali toliki novci .

Dobit si uzmi, Jelo.
Ako je to iz afere Bankomat, što ih dotični nije iskazao? U tom slučaju, za to nije bio kriv.
Nije, jer se rađe pravio važan u javnosti, pred NO (a njima možeš, ionako, prikazati što god),kako se uspješno vodi Banka i lijepo sakupljao bonuse za uspješno poslovanje.

New Report

Close