Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Kaže: Država čeka rast dionica pa da krene u prodaju[emo_smijeh]
Pa kako će rasti, tko će ih kupovati u ovoj besparici?
uh, sad je valjda jasno zašto erste nije htjela ponuditi više od onoga što je ponudila. i zašto je otp odustao…
a još su tu neki i dividendu prizivali…
I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort
uh, sad je valjda jasno zašto erste nije htjela ponuditi više od onoga što je ponudila. i zašto je otp odustao…
Mislim da je red da se prvi oglasi predsjednik udruženja obožavaoca lika i djela prethodnog predsjednika uprave.
abc1,
Mislim da je red da se prvi oglasi predsjednik udruženja obožavaoca lika i djela prethodnog predsjednika uprave.
[/quote]
Izašao sam ja odavde prije Čede! Kud Čedo tamo i ja!
Ovaj gubitak je za bio očekivan još prije uspostave nove uprave i mjera HNB-a, Čedo Vam je sve objasnio u priopćenju koje je netragom nestalo. LP!
@banana – to priopćenje je nestalo zajedno s postom u kojemu obavještavate svekoliku javnost o svom izlasku iz HPB-a, jel tako? 😉
[/quote]
Ovaj gubitak je za bio očekivan još prije uspostave nove uprave i mjera HNB-a, Čedo Vam je sve objasnio u priopćenju koje je netragom nestalo. LP!
[/quote]
haha izašli ste?! pa kako to, pa zar nećete čekati dividendu?
I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort
abc1,
[/quote]
[/quote]
haha izašli ste?! pa kako to, pa zar nećete čekati dividendu?
[/quote]
Prepustio sam je Vama![emo_ooooo]
Pa dobit je odlicna ovo su gubitci iz afere bankomat to pokazuje nase pravosuđe kako je ucinkovito nikom nisu uzeli ni kucu a nestali toliki novci .