Horvatinčićev projekt propada unatoč podršci Ministarstva?

Naslovnica Forum Komentari članaka Horvatinčićev projekt propada unatoč podršci Ministarstva?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo je hrpa laži. Jednostavno recite ljudima istinu a ona je sljedeća.
Horvatinčić je bio dobar kad je u zlatu pošteno plaćao te hektare zemlje. To je to. Sad ga treba zakočit i spriječit u naumu, samo zato da bi par otočnih moćnika
moglo nastavit pljačku kakva je malo gdje viđena. Iskreno rečeno Gospodine Horvatinčiću, ovaj put ste naletili na malo veće i opakije igrače. Sjebali su oni svaku konkurenciju i malo jače igrače od Vas. Osobno mi Vas je u ovoj priči žao.
By the way ako slučajno dođete na taj otok pogledajte kakvi su kružni tok ovih dana napravili na samom ulazu u Malinsku od smjera Plodina. To je kriminal kakav se malo gdje vidi i nikome ništa. Na ravnom ravnatom terenu digli su teren skoro dva metra visoko, navozili stotine kamiona kamena, napravili kameni zid u dužinu 50 i više metara i visinu 2m, uništili ljudima preljepe maslinike tom zidinom a stoljećima su bili u ravnini ceste i okupani suncem, doslovce uništili čovjeku kuću sa suprotne strane i napravili toliko uski ulazi i izlaz da je to van svih pravila. Pitam se samo gdje je bila i gdje je sad neka državna inspekcija i gdje je bila inspekcija prilikom rada za regulacije prometa. Kome je išao silni novac za nepotrebno dizanje terena i sav taj kamen za zlokobne zidove što će tamo kao aveti stoljećima prijetiti.
Najljepše molim moderatora da odobri ovaj text jer je u njemu samo istina i želja da se ovako nešto ne događa u našoj preljepoj zemlji.

Treba dati mazalicu i sve će biti u redu .

@ Harpija..daj sliku pa da malo poguramo u medije..

a što se tiče projekta…Faca je kupovao po 8 eura ( i puuno manje čak za veće površine ), dogovorio deal s Crkvom ( iso imala i ima terena tamo ).. i sada želi to besplatno prenamjeniti u građevinsko !

Us ra ta država u kojoj je to moguće . Baš me zanima, kad bi se našao netko pametan pa to lijepo rješi zakonom :

Dakle, kupio si teren : poljoprivredno zemljište ( maslinik 20€ ), pašnjak ( 5€), šumu ( 10€ )…i sada želiš da to postane građevinsko ?
– nema problema stari, samo da vidimo gdje se to nalazi …a-ha, dakle uz more, susjedna GRAĐEVINSKA zamljišta prodaju se po 150€, prosjek naravno, znači ti ćeš lijepo u državni,općinski i moj ( ako ti smanjim cijenu ) uplatiti razliku od procjenjene kategorije tvojih terena do građevinske . OK ?

Pa onda gradi 10 svetih marina, a mi ćemo od te love napraviti novi dom zdravlja i 2 škole..

Nije toma svetac da gradi svete marine …neka pošteno plati pa nek gradi .

A nije ni jedini koji to pokušava, ima i jedan nećak koji ima sličnu ideju niti 5 kilometara istočnije…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

@Crumarix
To je regulirano vec u zakonu o poljoprivrednom zemljistu.Ne znam tocno o kolikim % se radi,ali je definirano.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close