Holy odlučila da će u njenom ministarstvu jednom tjedno jesti vegetarijansku hranu

Naslovnica Forum Komentari članaka Holy odlučila da će u njenom ministarstvu jednom tjedno jesti vegetarijansku hranu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mocna ideja! Zapravo i jest samo u moru problema jadno je kako se Ministri radije bave bedastocama. Jovanovic nogometom, Holly vegetarijanstvom i tako redom… bezidejnim ministrima je bitnija forma od sadrzaja…ili se lakse baviti formom. Sadrzaj je neugodan u ovako bijednom drustvu koje vapi za reformama. Zato uslast uz sniclu od soje Mirela H.!

BigBoffin

Ova žena ili što to već je izgleda ko vampir, voza so okolo biciklom, daje neke izjave o vegetarijanstvu pa dobro tko je tu lud, čemu uopće ta služi?

Ova kretenarija je u rangu one kad je nabavila hibridnu Hondu vrijednosti 200.000 kn, pa je rekla da će ipak većinu vremena voziti Audi od 1.000.000 jer je “sigurniji”. Dobrodošli u eru liberalnog licemjerja.

Nisu Hrvati navikli na to da ljudi mogu biti drugaciji I da ima drugacijih ministara od onih s trbuhom do zuba, koji se deru, prde na sastancima I govore bosanskim naglaskom. Budete se naucili na to. Ima drugacijih I ima boljih. Kmetski mentalitet je tesko iskorijeniti ali bude islo…malo po malo 🙂

na ovaj njen mračni imidž se nemoguće naviknut

Ovo je teško kršenje ljudskih prava. Nametanje svjetovazora, tipa prehrane itd. sa nivoa ministra močnika svojim podređenima.

Ma nek jede tko sto hoce, ali ja bi bas taj dan i to svaki put donesel cevape na posao. Ako je netko vegetarijanac zasto to treba nekome nabijati na nos.
Da li su se ti isti UN-ovci i prijatelji zivotinja ikad zapitali koliko se zivotinja i kukaca potamani radi njihve soje ili lista salate? A i da je stvoritelj, evolucija ili tko god, vec htio da covjek brsti travu sigurno bi imali vise od jednog zeluca, a ni ocnjaci nam nebi rasli u ustima.

Nije bolest sve što boli

isuskriste, pravi si isus, štono bi rekli slavonci.. pa ova totalitarka ljudima zapovjeda što će jesti.. haloooo

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Nije li ovo ujedno i uskraćivanje prava djelatnicima da jedu što žele? Vrli novi svijet.

Nekompetentna djeca koja su dobila funkciju. Neka se s tom pricom prijavi za ravnatelja menze na Savi. Uzas.

New Report

Close