Hoće li se investoru Golfa na Srđu zamrznuti osmijeh?

Naslovnica Forum Komentari članaka Hoće li se investoru Golfa na Srđu zamrznuti osmijeh?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bolji naziv za projekt bio bi “Vile Srđ” jer to s Golfom nema puno veze. Golf bi kihnuo za jednu sezonu jer to je totalno neprofitabilno.

osmijeh je mogao biti samo kurtoazan, šačica investitora koji ne mogu lako povući svoje novce natrag potpuno je svjesna kakva je situacija ovdje, i mogu osjećati samo gorčinu.

sustav je tako uređen da svaki dovoljno dokon besposličar može blokirati što poželi, a dodatna je posljedica nastajanje cijele plejada bahatih zgubidana u cijeloj državi koji iz čiste obijesti, dosade i mržnje prema radu kao takvom pokušavaju smjestiti kajle ama baš svakom tko želi situaciju pomaknuti od stanja mrtve žabokrečine.

bahati neradnici bi da cijeli svijet stane, osim u segmentu redovitog primanja plaća iz državnog proračuna koje idu njima, jer to su u gotovo stopostonom omjeru neradnici s komfornih uhljeb-pozicija.

nevjerojatni tipovi u vladi se svaki dan triput zakunu da će raditi na poboljšanju investicijske klime, a od dolaska na vlast nisu ukinuli niti jedan jedini propis, a ima ih tisuće i tisuća, kojemu je jedini učinak blokiranje svake gospodarske aktivnosti.

Zasto neke ljude iritira cinjenica, da ce na povrsini vecoj nego cijeli grad Dubrovnik zivjeti 3-4 tisuce ljudi, koji sigurno nece doci sa Lidl ili Aldi vrecicama. Umjesto da nam bude cast da konacno dobijemo jednu top destinaciju, grupa ljudi, koja mahom visi na drzavoj sisi i bas ih briga kako se drzavna blagajna puni, njima je dobro jer oni su ucitelji. umjetnici…, koji max. rade pola, a ostatak dana bave se egzebicionizmom i gledaju priliku kako biti protiv bilo cega. To je nazalost hrvatska zbilja.

Ne znam čemu kod svake teme spominjanje državnih službi učitelja itd…pa za to treba završit PMF,jel to lako? I liječnici su državna služba…jel to lako?

SRAMOTA.

Očito je da je u Hrvatskoj demokracija krivo shvačena te da se na sasvim krivi način i krive stvari provodi.

Molim lijepo, pa da li bi od Dubrovnika bilo kamena na kamenu da se je prilikom povjesne izgradnje i razvoja toga grada odlučivalo na ovaj način i da su odlučivali takvi i slični ljudi?
Bili Dubrovnik danas uopće postojao da je razno razna fukara odlučivala o gradni i razvoju toga grada , a takođ i svih ostali gradova npr. Zagreb (Cvjetni trg)?

Sve u svemu žalosno.
Gdje i do kojeg nivoa i u kojem segmentu razvoja društva se demokracija kao takva može primjenjivati i u kojem obliku, a da je zlonamjernici i razno razna fukara nebi zloupotrebljavali za ko zna koje i kakve svoje ciljeve.


…šačica investitora koji ne mogu lako povući svoje novce natrag potpuno je svjesna kakva je situacija ovdje, i mogu osjećati samo gorčinu….

Pa ako su dosli u Hrvatsku neka se osjecaju poput Hrvata. Nitko nema pravo drugoga diskriminirati pogotovo sada na pragu ulaska u EU. To su pravne tecevine EU i nadam se da ce se Vlada na celu sa premijerom maximalno zalagati da se te tecevine postuju.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

“Mi ćemo pokušati upotrijebiti svu moć kako bismo u Gradskom vijeću zaustavili taj projekt. Na kraju krajeva, radi toga smo se velikim dijelom i uključili u politiku…” napominje Miošić.

Mislim ono… jesi imao referendum? Imao si, građani su odlučili. I sad se našli neki jebivjetri koji će zbog nekih osobnih interesa gledat da to zaustave “u ime grada, građana” ili šta ja znam koga.

Ponekad mislim da u ovoj državi ima previše demokracije.

I onda se svi čudom čude kak nitko ne dolazi investirati u HR. Pa nitko nikada ni neće sve dok je ovakvih stvari, ovakve stvare se gledaju vani kod odlučivanja gdje uložiti novce. To ti je najbolja reklama ili antireklama.

Sve dok im je država darežljivi mecena tjerati će oni sve što ima veze s tržišnim poslovanjem kao da tjeraju samoga đavla.
Treba ukinuti 80% sredstava za te raznorazne udruge pa neka se gospoda bave tim poslom iz uvjerenja.

ja isto mislim da je ključ svega u oduzimanju potpuno nezasluženih privilegija bogomdanim sisavcima proračuna.

u situaciji u kakvoj smo sada, svi u prosvjeti osim visokog obrazovanja bi trebali biti na minimalcu.

to mislim ne zato što ne cijenim obrazovanje, dapače, nego zato što sam potpuno svjestan da novca nema i da je dizanje kredita i onda dijeljenje novca državnim službama pravi zločin. oni se moraju prilagoditi prihodima privrede, a ne svojim bahatim željama.

neka se bune protiv svih projekata i investicija, ali onda i neka trpe zajedno s drugima.

državne službe imaju pravo na prihod samo iz prihoda privrede, točka. svaka kuna koja im se daje mimo prihoda privrede opljačkan je novac, uzet kao zajam na potpunu rasprodaju svih državnih dobara, te time i suvereniteta. vlade im to dopuštaju samo iz krajnjeg kukavičluka i konformizma.

New Report

Close