Zašto bi im zabarnili? Neka se krene više naprijed.. Nove tehnoloije, nove mogućnosti. HT se boji zbog max TV. No oni su sami reklamirali žice na živce. Stvarno nam se gadi više natezati sa HTom da promjeni WI – FI router, uz 2 mjeseca čekanja da nam uvedu liniju. Naka im se to obi o glavu. CIjena nije važna. Kamo sreće da dođu još operatera i da izlistaju dionice na burzi..
možda zbog onog tajnog ugovora? po kojem je HT prodan DT-u? [smiley1]
Pa ako dozvole VIP-u da ne postuje zakon onda moraju i drugima dozvoliti da ne postuju zakon. Ako VIP dobije zeleno svjetlo za ovakvu uslugu pada u vodu pravilnik o numeraciji, sprijecavanje dumpinga (koji BTW najvise pase HT-u). A ako ljudi zele anarhiju umjesto liberalizacije to uopce nije problem organizirati. Da vidis kakve sve ja usluge mogu smisliti … samo da nema tih glupih zakona i pravilnika koji ih zabranjuju. [smiley1]
A tko se buni ? HT ? Neka mi se javi netko iz VIPneta da im nesto pokazem u Osjecko-Baranjskoj zupaniji. [smiley2]
Hoce li tom HT vise neko stati na kraj. To je sve od njih krenulo, a oni sami vec godinam koriste GSM uslugu na brojnim svojim govornicama koji nemaju izravnu vezu zicom. Ma nije da mi je VIP nesto drag i oni su lopovi kao i HT i drzali su cijene u nebu dok se nije poajavio Tele 2 ali svaku konkurenciju pozdravljam pa tako i ovu.
Hahaha, citiram: “Ovaj postupak pokrenuli smo na zahtjev fiksnih telekoma koji su željeli ostati anonimni”…
Ma ne, ne stoji T-Com iza svega toga…
Kada se Iskon kupovao od strane T-Com onda od HAT-a nije bilo ni traga ni glasa?!? A sada, kada ne odgovara T-Comu odmah se javljaju i prave halabuku – kao fol, oni štite interese portošača?
LOL – evo ljudi kako stoje stvari u Hrvata.
Jel se sjećate vremenskog intervala jednog impulsa za vrijeme HPT? 12 minuta jedan interval. CIjena impulsa 15 lipa. No kad je došao DT… Nego kako ih mogu zabraniti kad u ono vrijem nije bilo GSM i UMTS? Možda je bilo GSM u tragovima, kako god su oni nazvali to u ugovorima (numeracija) mogu okačiti mačku o rep. Sad mi je bilo malo jasnije ona rasprava oko kablova i šahtova. VIP ih malo onako.. [smiley1]
Bolje da HAT radi nešto korisno i predloži vladi da se uvedu “markice” na dopune. Ako mogu imati alkohol i cigarete, definitivno bi trebali imati i prepaid bonovi. Nije da se valja, ali… [smiley2]