HNB: Pad BDP-a mogao bi biti veći od ranije prognoze

Naslovnica Forum Komentari članaka HNB: Pad BDP-a mogao bi biti veći od ranije prognoze

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Valjda je i slijepcima jasno da je skupina aparatčika koju neupućeni nazivaju Vlada RH ponajveći problem u ovoj napaćenoj zemlji. Njihove (samo)obmanjujuće najave (vidi pod “Grcić”), evidentni nedostatak znanja na konkretnim poslovima (vidi pod “Opačić”, “Milanović”….), nedostatak i formalnog obrazovanja (vidi pod (“Kotromanović”), nerazumijevanje ekonomskih tijekova (vidi pod “Linić”), anacionalizam i jugofilija (vidi pod “Pusić”, ili pak slučaj “Mustać-Perković”), uska povezanost s komunističkim dogmatskim naslijeđem – svi prate crvenu nit…. sve to dovelo nas je do ovoga što sada imamo. Da, tu je još i strahovito izražen klijentelizam zamaskiran fingiranim javnim natječajima i izmjenama i dopunama zakona, te jednako tako snažno izraženo poslušništvo prema onima koji nam dociraju o globalnoj ekonomiji, a vlastitu nacionalnu ekonomiju i te kako čuvaju. Ukratko: skupina klaunova koju nam je izabrala nevidljiva ruka inozemnih kolonijalista.

To što tvrdi HNB – više nitko ne vjeruje ..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@cirus, sad mi je jasno da je cifra od 20% polupismenih ili nepismenih Hrvata u sustini puno veca. I sad svi oni bi bili kreativni i inovativni, proizvodili bi robu i usluge, koje se sa dobiti mogu vani dobro prodati, samo da imamo bolju vladu.
Kako je jednostavno kod Hrvata rijesiti problem!?

Previše se mučimo s tim pokazateljima…to je samo europskim institucijama bitno..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Poštovani kolega Viewer u Hrvatskoj u prvom redu postoji kriza morala i sustava, čiji su odraz financijski pokazatelji. Zar misliš da klijentelistička kadroviranje nisu atentati na moral i sustav? Zar misliš da je pogrešna Ivkošićeva rečenica u današnjem VL-u: “Nije bilo teme, nije 
bilo prigode, nije bilo incidenta, nije bilo događaja koji crveni nisu iskoristili da stvore što dublje svjetonazorske podjele u hrvatskom narodu.” Što misliš koliko bi se dugo održao brod na uzburkanom moru kad bi mu kapetan imao sposobnosti jednog Milanovića, kad bi mu kurs određivala jedna notorna Pusić? Koliko mrtvih bi bilo kad bi autobuse vozili ljudi koji nemaju pojma o umijeću cestovne vožnje? Koliko bi se aviona održalo u zraku? Nesposobnom pilotu nitko razuman neće dati letjelicu u ruke, ali kad ceh plaća narod sve se može pa i imati nesposobnu kmersku skupinu koji misle da su Vlada samo zato jer im je mjesto rada na određenoj adresi.

New Report

Close