HNB: Hrvatska po gospodarskom rastu najslabija među deset usporedivih zemalja

Naslovnica Forum Komentari članaka HNB: Hrvatska po gospodarskom rastu najslabija među deset usporedivih zemalja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sto je od onog oporavka koji nam nasi najavljuju svaki mjesec? Vec godinama smo po svemu najlosiji, najveci rast nezap, najveci pad itd. Stalno nam govore kako su svi u krizi, a Njemacka ima najvecu povijesnu zaposlenost, a i od ovih koji padaju, daleko smo najgori. Pad se nastavlja, bit ce jos mnogo gore.

Najgori u svim kategorijama, prestrasno.

Najgora statistka je stopa zaposlenosti od 38.1% koja inace svake godina sve vise pada.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

sve je katastrofalno a dionice su skupe, očekujem korekciju i ukrcaj po znatno nižim cijenma. [emo_zloban]


Najgori u svim kategorijama, prestrasno.

Najgora statistka je stopa zaposlenosti od 38.1% koja inace svake godina sve vise pada.

Uzmi u obzir da u HR puno vise umire nego se radja, i jos uz to se masa iseli svake g, uz sve to, nezap je u eksploziji. To govori o tome kakva je ovo propast.

Sto dulje cekamo s reformama, to cemo vise patiti. Ministar sad hoce po nove obveznice u Japan. Dakle, opet radimo isto kao i dosada. povecaj poreze, zaudzi se, zaposli 10 000 jataka u javnom sektoru. Rinse and repat, zaduzi se, povecaj poreze, nabij kazne, zaposli jatake… ubij svo poduzetnistvo…

Ja sam jos davno rekao da cemo mi trajno zapeti na max 2 % rasta. Kasnije ove g cemo cuti isto-najlosiji od svih, na zimu isto- najlosiji itd. ne, ovo nije recesija, ovo je kriticna depresija sa visokom inflacijom, i potpunim rasapom privatnog sektora. Ovo ce trajati jako dugo, jer je struktura ekonomije ovdje takva.

New Report

Close