S obzirom da nisam dobio dokumentaciju na adresu, a hoću prodati dionice u ponudi, jel mi može netko tko je dobio dokumentaciju reći što trebam?
Je li dosta skinuti ka-pop sa stranica Skdd, popuniti i poslati im ili treba još nešto?
Kaže, “ako se dostavlja poštom, potrebna je ovjera potpisa”.
U kojem slučaju nije potrebna ovjera potpisa?
Zahvaljujem na pomoći.
S obzirom da nisam dobio dokumentaciju na adresu, a hoću prodati dionice u ponudi, jel mi može netko tko je dobio dokumentaciju reći što trebam?
Je li dosta skinuti ka-pop sa stranica Skdd, popuniti i poslati im ili treba još nešto?
Kaže, "ako se dostavlja poštom, potrebna je ovjera potpisa".
Zahvaljujem na pomoći.
Pa valjda ako sam dodjes na adresu u SKDD u Zagrebu i pokažeš osobnu iskaznicu da si ti stvarno taj? Śtefek Neki.
Ili jednostavno nazoveš pa pitas: Vaš link …
Ljudi kao da su posljednjih godina zaboravili se koristiti telefonom i komunicirati s drugim ljudima.
Kaže, "ako se dostavlja poštom, potrebna je ovjera potpisa".
Zahvaljujem na pomoći.
Pa valjda ako sam dodjes na adresu u SKDD u Zagrebu i pokažeš osobnu iskaznicu da si ti stvarno taj? Śtefek Neki.
Ili jednostavno nazoveš pa pitas: Vaš link …
Ljudi kao da su posljednjih godina zaboravili se koristiti telefonom i komunicirati s drugim ljudima.
[/quote]
Iskreno, očekivao sam neki gumbić pored oznake dionice na kojem će pisati, prodaj :).
Introvert sam u poslu u hr, pa komunikaciju s ljudima minimiziram što je više moguće.
Danas mi je sjela lova.
Pozdrav i čestitke svima koji su došli do kraja balade!
PS
ostavio sam si 15 komada, nek se nađe ;))
Sjelo i meni. Od sada jedina veza s Maestralom ostaje kupanje , izležavanje na suncu i kavica na terasi hotela Splendid.😀